2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11668 بازدید | 928 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا امام زمان کمکم بتونم پر قدرت و شکست ناپذیر درس بخونم تا سه سوته فرهنگیان قبول بشم خبلی نا امید و ...

سلام عزیزم ناامیدی ازآن شیطان هست 

مطمئنم اگه همه تلاشت رو بکار ببری و خیلی خوب درسهات رو بخونی به هدفت میرسی 

ازتو حرکت ازخدا برکت 

شما قدم اول بردار مطمئن باش امام زمان عج الله هم دعاگوی خواسته قلبیت و پیشرفت دخترش که شما باشی هست 🌹

امیدوارم سال دیکه اینموقع بیای بگی شدم خانوم معلم 

وبهمون چیزی که میخواستم رسیدم 😊

ان شاءالله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

⚘﷽⚘

⚘الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘

یا اباصالح
هیچ کس را به اندازه ی تواذیت نکرده ایم
بیش از یازده قرن منتظر ماندی تا ما بفهمیم :
"بےهمگان به سر شود
بےتو به سر نمی شود"

تا بفهمیم بے تو هیچیم و کارے نمیتوانیم انجام دهیم
تا باورکنیم تا تو نباشے همیشه گرفتار رنج و فساد و ظلم هستیم

منتظر ماندے تا براے آمدنت کارے کنیم
منتظر ماندے تا لیاقت پیداکنیم
و دردمندانه و دلسوزانه فرمودید:« اگر شیعیان ما که خداوند بر انجام طاعت، موفق شان بدارد در وفا کردن به عهد ما همدل بودند،ملاقات ما از آنها به تاخیر نمےافتاد و سعادت دیدار همراه با معرفت ما به سوے آن ها مےشتافت.
پس ما را از آنها پوشیده نمےدارد مگر همان چیز هایے که از آنها به ما میرسد و ما دوست نداریم و از آنها انتظار نداریم. »

در افق آرزوهایم
تنها «أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج» را میبینم...

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲