2777
2789

ما دوست خانوادگی خاصی نداریم

شوهرم یه خواهرداره با سه تا برادر 

با یه چندتا خواهرزاده و برادرزاده ی متاهل با همونا رفت و آمد داریم

ولی مسافرت یه بار با داداشش رفتیم خونه شون رامسر

من یه دوست صمیمی دارم با اون رفت و آمدم کم شده چون مجرده

خونه ی اونا سالی یه بار شام میریم مامانم دعوتشون میکنه

امروز خاله ی شوهرم زنگ زد احساس کردم داره پز میده

گفت دخترش با پسرخاله ش که پسرخاله ی شوهرمم میشه

و خواهرزن پسرخاله ش 

دوتا از دوست های خانوادگی ش امروز میرن مسافرت

۲۰ روز پیش هم رفتن قشم

حالا ما هر چی مسافرت بوده با خانواده ی خودم بودم

به شوهرمم گفتم احساسم رو گفت دقیقا منم همین حس رو کردم

اینم بگم دخترخاله ی شوهرم تک فرزنده

اون یکی پسرخاله ش یه خواهر داره که باهاش رفت و آمدی نداره

همیشه م مهمونی خونه ی همن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

هیچ کس فقط خانوادم 

تنشون سلامت باشه دیگه کسیو نمیخوام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم دوست ورفیق نداره خواهرزاده برادرزاده هاش همسن خودشم با اونا رفت وآمد میکنه

دقیقا عین ما

ماشالله انقد زیادن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین من اصلا قبول ندارم،هم دیدم هم چشیدم،صدمه میزنه،اگر خوب بود پس چرا بعد از چند سال جمعاشون از هم میپاشه یا دوستا عوض میشن یه سری جدید میان؟؟؟؟؟

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟
خب ما بیشتر با دوستا و همکارای همسرم رفت امد داریم تا فامیل

جالبه

من کسی رو واسه رفت و آمد مناسب نمیبینم

منم فقط با فامیل خیلی از دوستیا تهش به اختلاف میخوره بهم میخوره دوست خوب واقعا کمه 

خلیا از دوست ضربه های بدی خوردن 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
هیچ کس فقط خانوادم  تنشون سلامت باشه دیگه کسیو نمیخوام

عین من

من حوصله کسی رو ندارم

بخدا همین خواهر و برادرهاش رو سالی یه بار به زور دعوت میکنم

منم فقط با فامیل خیلی از دوستیا تهش به اختلاف میخوره بهم میخوره دوست خوب واقعا کمه  خلیا از دو ...

منم حوصله ی آخرش رو ندارم

تازه به شدت خاله ی شوهرم خطرناکه به خاطر همین با دخترخاله ش رفت و آمدم رو محدود کردم

پسرخاله ش هم به شدت به شوهرم حسودی میکنه

ما خیلی دوست خانوادگی داریم

خب به اختلاف بخوریم چی میشه

اخرش اینه قطع رابطه میکنیم و کس دیگه رو جایگزین میکنیم

مگه تو فامیل کم هست قطع ارتباط و فامیلی؟

اینم مثل همون

با تفاوت اینکه دیگه نمیبینیش وتو فامیل کسی آتیش بیار نمیشه حرف بیاره و ببره و هیزم به آتیش اختلاف بندازه