2777
2789
الان من چیکار کنم؟دیگه نمیخاد منو؟

چرا مثل دختربچه های ۱۵ساله رفتارمیکنی؟؟چندسالته😶برای ازدواج دوم باید عقلتو به‌کاربندازی و بیشتر دقت کنی نه اینکه برای دراوردن چشم بقیه با هرکسی باشی و پول بدی تا طرف بمونه!به خودت بیا عزیزم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ول کن ترو خدا پسرای الان از دخترا بدترن بخدا اینقدر لوس و بچه ننه هستن همش هم تقصیر مادراشونه : ...

😔خب پرید دیگه.دیدی ک باهام چجوری حرف زد😔اصلا هم امروز نزنگیده خودمم روم نمیشه بزنگم اصلاخجالنم میاد تو روش نگاه کنم😔

😔خب پرید دیگه.دیدی ک باهام چجوری حرف زد😔اصلا هم امروز نزنگیده خودمم روم نمیشه بزنگم اصلاخجالنم میا ...

اصلا خجالت نکش یکم با سیاست باش این چ رفتاریه؟ببخشید ولی از دستت عصبانی شدم 

پول خودتو پس گرفتی ارث باباشو که نگرفتی خب ب  درک که نزنگیده این نباشه فکر کردی کس دیگه ای نیست؟

میدونستی هر انسانی ۱۳ تا نیمه گمشده داره که بین اون ۱۳ تا یکیش انتخاب میشه 

پس فرصت زیاد داری

دیگه ام نگو من طلاقی 

مگه قبل از اینکه تو باشی طبیعت مارو لنگ میذاشت😅؟

اسی چرا فکر میکنی کسی که جدا شده 

کسی که مستقل شده 

نمیتونه یه زندگی جدید رو برا خودش بسازه 

کی گفته تو زندگیا حتما باید یه جنس مخالف باشه 

برو کار کن 

با دوستای جدید و پایه رفیق شو

زندگی سابق رو بزار کنار

یه شست وشوی مغزی کن و بگو زن مستقلی هستم نیاز به کسی ندارم

من گل همیشه بهارم توقعی از کاکتوس ندارم 🙊😂

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
اصلا خجالت نکش یکم با سیاست باش این چ رفتاریه؟ببخشید ولی از دستت عصبانی شدم  پول خودتو پس گرفت ...

الان بنظرت بزنگم عادی رفتار کنم بگم کجایی پیدات نیس؟یا اصلا نزنگم.اخه واقعا خجالتم میاد.من همیشه بهش میگفتم پول منو تونداره میگفتم جمع کنیم باهم فلان ماشین بخریم حالا من سر ۵تومن ب روش اوردم

به کسی که قراره باهاش ازدواج کنی انقدر اعتماد نداری که فکر میکنی میخواد سرت کلاه بزاره بعد با لحن تمسخرآمیز نادرست میگی پولتو میخوای خودت خرابش کردی دیگه این چکاری بود اخه الان با اون 5تومن خوشحالتری 😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
من دوسش داشتم😔همیشه میزنگید به من ثانیه یبار الان دیگه پیامم ج نداد

خدا خیلی دوستت داشته طرفو زود شناختی 

واسه 5 تومن وقتی باهات قهر میکنه مطمئن باش بعدا سر هرچیزی میخواد قهر کنه بعدشم تو بگو هزار تومن حقت بوده اون اصن نباید به خودش اجازه بده ناراحت بشه تو باید ناراحت شی که سر حرفش نمونده پولتو یادش رفته پس این یعنی نمیشه هیچوقت روش حساب کرد 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@