2777
2789
عنوان

کی تک پوش داره +عکس

1774 بازدید | 41 پست

دوستان ۵تا النگو دارم دوست دارم بفروشم یه تکپوش قشنگ بخرم چون همش باید مواظب باشم نشکنن یکیشون شوهرم کادو تولدم داد  دوماخ پیش الان کج شد به نظرتون بفروشم تک پوش بخرم یدونه 

عکس تک پوشاتونو میزارید

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندارم☹

اوخی اشکالی نداره🙃☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

تک دست ندارم 

ولی خیلییی دوست دارم😂😍

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
من دارم میخوام بفروشم دستبند بخرم 

به نظرم دستبند هی باید مواظب باشی گم نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ندارم ولی دوست دارم قشنگه

اومدم لایک کنم امظاتو دیدم پشیمون شدم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کلی طلا داشتم هر سری هم که میخریدم تاپیک میزدم از خوشحالیم... شوهر بی شرفم هر سری با یه ترفندی ازم گرفت همرو فروخت الان یه گوشواره هم ندارم ☹

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
کلا به نظر من النگو قشنگتر هست ولی من یه پس انداز دارم میخوام تا خراب نشده یه تک پوش بخرم هر چند ...

نه والا النگو هم قشنگیای خودشو داره ولی کم کم کج کوله میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دارم ولی دستم نیست برای پس انداز خریدم 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اوخی اشکالی نداره🙃☹️

اره من فقط عشق دستبندم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻