2777
2789
عنوان

کی تک پوش داره +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 41 پست
نه والا النگو هم قشنگیای خودشو داره ولی کم کم کج کوله میشن

همون تک پوش هم مواظب نباشی کج میشه 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکدست مخصوصا ای خشک ها که بیشتر باید مواظبشون باشی

النگوام دوساله دارم خشک هستن خیلی خوب بودن

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
میون طلا هاتون 😁 چجوری کاربری مو حذف کنم؟ 

راه مستقیمش به نی نی یار بگو غیر مستقیم تاپیک بی شرمانه یا اوضاع مملکت بگو یا همرو ازدم بگیر فحش بده درجا کاربریت میترکه✋

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

من دارم واسه ۱۰ سال پیشه کج و کوله شده.چن ساله دیگه نمیندازم .بنظرم دستبند بخر

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

اره دوست دارم اینطور چیزی بخرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
من دارم واسه ۱۰ سال پیشه کج و کوله شده.چن ساله دیگه نمیندازم .بنظرم دستبند بخر

نه دستبند حواس پرتم گمش میکنم خخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری ب نی نی یار بگم؟ 

تگش کن تو یکی از تاپیکات بهش بگو یا یه تاپیک بزن 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
چه خوشکلن من بودم نمیفروختم من عاشق النگو هستم 😍

اره خودمم الان نگاه کردم پشیمون شدم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40