2777
2789
من هم نگفتم جشن گرفتن مشکل داره! گفتم این کار معلما مشکل داره که از بچه ها کادو میگیرن تو این شرای ...

دقیقا همینه

زمان ما مجبورمون میکردن برا معلمی که ازش متنفریم باید مبلغ بالا پول میبردیم که ننه ی یکی از بچه های اشغال چاپلوس بره برا معلم طلا بخره و کیک بخره و فلان

نه من نه خانوادم هیچ وقت راضی نبودیم

هر کی دوس داره خودش بره چاپلوسی معلم چرا بقیه رو مجبور میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عَلَیکُم بِالسَّخاءِوَحُسنِ‏الخُلقِ‏فَإِنَّهُمایَزیدانِ‏الرِّزقَ‏وَیوجِبانِ‏المَحَبَّةَ. به یکدیگر ...

امیرالمومنین خیلی چیزای دیگه هم گفتن فقط همین یک موردش رو شما دیدید؟

خجالت کشیدن پدر و مادر از بچه به خاطر ناتوانی مالی که نتونستن هدیه برای معلمش تهیه کنن مورد پسند امیرالمومنین بود؟ 

این هدیه دادن فرق میکنه ، شده یه رسم زوری ، اگه بچه ای نتونه ببره خدا میدونه چقدر باید خجالت بکشه و دلش بشکنه

و  اگه معلم و همکلاسیاش شعور کافی نداشته باشن ‌که دیگه نابود میشه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خوندن یاد داده وظیفش بوده حقوق گرفته در مقابلش حق هیچ کادوی اجباری نداره

دیگه جوابتو میدم بسیار آدم خودخواه و انرژی منفی داغونی هستی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

امیرالمومنین خیلی چیزای دیگه هم گفتن فقط همین یک موردش رو شما دیدید؟ خجالت کشیدن پدر و مادر از بچه ...

معلم تو کلاس گفته بچه ها برام کادو بیارید؟؟ گفته واقعا؟ ارزش یه هدیه مهمه می‌تونه یه نامه به معلم باشه یه نقاشی یه پیامک معلم خودشم می‌دونه که تو این وضع دست خیلی ها خالیه ولی خب آدم خالی نیست اگر کادویی بوده مادرا خواستن اگر از سمت مدرسه بوده حتما مدیر یا ناظم خواسته معلم نمیاد بگه برام کادو بیارید انقد بدبینی اصلا درست نیست

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اول اینکه ادب رعایت کن دوم این که مگه هزار روز دیگه نداریم؟؟ کادو دادن یادگاریه نفس کار مهمه که خدا ...

من ادب رو رعایت کردم 

اون کاربر نوشته بودن من هم با زبان خودشون جواب دادم

شرایط بچه ها فرق داره 

بچه درکی از مشکلات مالی نداره ، فقط به این نگاه میکنه که همکلاسی هاش هدیه بردن اونم باید ببره

ولی امروز شما اگه برای همسرتون یه کیک هم بپزید یا یه جمله ی عاشقانه براش بنویسید ناراحت نمیشه چون میدونه شرایطتون نامساعده 

ناراحت هم بشه قرار نیست دیگران بفهمن 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
معلم تو کلاس گفته بچه ها برام کادو بیارید؟؟ گفته واقعا؟ ارزش یه هدیه مهمه می‌تونه یه نامه به معلم با ...

مگه من گفتم معلم گفته؟!

معلم میتونه بگه بچه ها من هدیه قبول نمیکنم ، هر چی که تصمیم داشتید بیارید برای من قابله احترامه و مورد قبول ولی نمیخواد چیزی بیارید 

برای من درس خوندنتون مهمه

فرقی نمیکنه کی این رسم رو آورده ، معلم ، مدیر و... باید جلوش رو بگیرن

ولی اولین نفر از خود معلم شروع میشه ، چون هدیه رو برای اون میگیرن خودشم راحت میتونه قبول نکنه

چرا تهمت میزنید؟ من بدبین نیستم ، ولی دردی که بچه هایی که شرایط مالی بدی دارن کم نیست ، وقتی به این وضع فکر میکنم این رسم خیلی مسخره به نظرم میاد

تقریبا فقط هم تا ابتدایی کادو میبرن ، اگه به این باشه باید برای اساتید دانشگاه ها و حوزه ها هم کادو ببرن!!! 

( با توجه به این که اساتید یکی نیستن ) 

شهید مطهری که روز شهادتشون رو روز معلم نامگذاری کردن 

خودشون استاد بودن!

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
دقیقا همینه زمان ما مجبورمون میکردن برا معلمی که ازش متنفریم باید مبلغ بالا پول میبردیم که ننه ی یک ...

دقیقا 

یکی از دوستانم کلاس قرآن میرفت ، گفت یه خانمی برای روز معلم طلا خریده بود برای معلممون ولی اونم خیلی ناراحت شده بود و کاملا جدی گفته بود دیگه تکرار نشه 

دوستم اینقدر خوشحال بود  که معلمشون این رفتار رو داشته

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
عقلت کمه ..معلم کی کادو خواسته...بچه ها خودشون می برن...حالا فکرم کردی چی هدیه می دن...انگار شمش طلا ...

مودب باشید لطفا!

بله طلا هم کادو میبرن ، یکی از مادرای خودشیرین از بچه ها پول میگیره که کیک هم سفارش بدن 

من کی گفتم معلم کادو خواسته؟ 

گفتم اگه نمیخوان لطف کنن بگن هدیه قبول نمیکنیم 

اگه این کار رو بکنن رسمش هم برداشته میشه 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
من ادب رو رعایت کردم  اون کاربر نوشته بودن من هم با زبان خودشون جواب دادم شرایط بچه ها فرق دا ...

نه رعایت نکردید عزیز گفتید با این حجم از بی درکی!! چجوری وقتی از کسی خبر ندارید راحت میگید بی درک؟

موافقم بچه درکی نداره ولی ولی پدر مادر میتونن با یه گل در حد همون ساده هم بچه را گول بزنن بدن معلم ولی معلم ده برابر اون گل خوشحال بشه حرف من اینه چرا هجوم به معلوم باید وارد بشه؟ مگه اون گفته کادو بیارید؟ مگه وقتی معلم به بچه جایزه میده از طرف خودش میان میگن آفرین چه معلم خوبی چه حس خوبی؟ نمیگن چون میگن وظیفشه ولی نیست. شاید معلم با یه نامه هم خیلی خوشحال بشه 

مگه من گفتم معلم گفته؟! معلم میتونه بگه بچه ها من هدیه قبول نمیکنم ، هر چی که تصمیم داشتید بیارید ب ...

وقتی میگید معلم بی درک دقیقا دارید همون آدم نشون میدید شاید با گفتن این حرف معلم همون بچه ام ذوقش کور بشه اون بچه است به قول خودتون ربطی نداره ولی انرژی منفی این رفتار حتی با دادن کادو حال معلم بهم میزنه.نمیدونم چرا عادت شده معلم همیشه سپر بلا حقوق بگیر معلم مقصر تعطیلی معلم مقصر هر چیزی به معلم میگن مگه روز های دیگه نداریم که کادو میبرن؟ اصلا روز نه شما جشن تولد هم میری کادو نمیبری؟

اتفاقا من دیدم که برای اساتیدم چه کادو چه کیک چه هر چیز دیگه ای میبرن.شرایط مالی سخته معلم هم درک می‌کنه