2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دخترم ۱۵ تا معلم داره  برای همسون عطر گرفتم نفری ۱۰۰ هزار تومن

چقدر قشنگ🥲🥺💙

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

با این ایموجی که تو گذاشتی هیچی  معلما محتاج کادو نیستن و توقعی ندارن

واقعا جای سوال داره

معلما اگه واقعا محتاج کادو گرفتن نیستن و توقعی هم ندارن

پس چرا این این رسم رو بر نمیدارن؟ یا حداقل برای کلاس خودشون ممنوع نمیکنن؟

با این حجم از بی درکی میخوان به بچه ها آموزش بدن؟

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
واقعا جای سوال داره معلما اگه واقعا محتاج کادو گرفتن نیستن و توقعی هم ندارن پس چرا این این رسم رو ...

خب خوبه جشن باشه اما خود مدرسه جشن می گیره ...دیگه اون کادو بچه ها اضافه هست...

چه اشکال داره این روز باشه اما کادویی از سمت بچه ها نباشه 

معلما کادو نمی خوان خود بچه ها میدن .

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
واقعا جای سوال داره معلما اگه واقعا محتاج کادو گرفتن نیستن و توقعی هم ندارن پس چرا این این رسم رو ...

اول اینکه ادب رعایت کن دوم این که مگه هزار روز دیگه نداریم؟؟ کادو دادن یادگاریه نفس کار مهمه که خدا نکنه کسی مثل شما بخواد به کسی کادو بده انقد که انرژی منفی دنباله. جشن تولد میرید هدیه نمیدید؟ روز مرد روز زن؟ همش برمیگرده به نیت نه انقد بلند بلند حرف زدن 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

روز معلم نزدیکه✏🎉

فقط ۵۰ تومن😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

عَلَیکُم بِالسَّخاءِوَحُسنِ‏الخُلقِ‏فَإِنَّهُمایَزیدانِ‏الرِّزقَ‏وَیوجِبانِ‏المَحَبَّةَ.
به یکدیگر هدیه بدهید تا محبّت را در میان خود بیفزایید.

صحبت امیرالمومنین درباره هدیه دادن شما که خیلی ارادت داری این حرف اصلا درست نیست

خب خوبه جشن باشه اما خود مدرسه جشن می گیره ...دیگه اون کادو بچه ها اضافه هست... چه اشکال داره این ر ...

من هم نگفتم جشن گرفتن مشکل داره!

گفتم این کار معلما مشکل داره که از بچه ها کادو میگیرن

تو این شرایط زیادن کسایی که حتی یه وعده هم نمیتونن به بچشون برنج بدن 

ولی مجبورن برای معلم هدیه ببرن !

معلمی که شاید اصلا هم درست به وظیفش عمل نمیکنه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
طبق تجربم میگم، بیشتر معلما ارزش ندارن کادو بدی همون تبریک خالی کافیه، البته اگه معلم آدم باشه

تجربه شما را میشه به این همه معلم زحمت کش نسبت داد؟ یبار دیگه برگرد بخون پیامتو بعد انصاف بیار وسط هرچی هم بد باشه حداقل یه خوندن بهت یاد داده 

من هم نگفتم جشن گرفتن مشکل داره! گفتم این کار معلما مشکل داره که از بچه ها کادو میگیرن تو این شرای ...

عقلت کمه ..معلم کی کادو خواسته...بچه ها خودشون می برن...حالا فکرم کردی چی هدیه می دن...انگار شمش طلا دادن

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.