2777
2789
عنوان

نی نی ام چیه ؟؟؟ خیلی دوست دارم زودتر بفهمم که جنسیتش چیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2943 بازدید | 110 پست
علائم مشترک بین همه خانمای باردار نمیشه از رو سردی گرمی نفخ و ویار تشخیص داد صبورباش

اره میدونم ولی خب خودم گفتم واسه سرگرمی بپرسم یه خورده ام کنجکاو بودم 😶

بچه ی آدمیزاد یا دختر یا پسر... تمام این علائم اگر بگن هم ممکنه اشتباه باشه چون بعضی بچه ها با هم فر ...

خودم حسم میگه دختره ولی خب دوس داشتم قبلش بدونم نظر بقیه چیه و کدوم درست تره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفخ و دل دردت بخاطر سردیه و احتمال میدم نینی تو راهی دختره .

واقعا ؟؟؟

دوس داشتم دومی پسر باشه ولی حس خودمم میگه دختره 

توکل بخدا هر چی خدا بخاد همون میشه 

خودم حسم میگه دختره ولی خب دوس داشتم قبلش بدونم نظر بقیه چیه و کدوم درست تره 

من سر هردو تا بچه م حسم درست گفته با اینکه علائم بارداری دومم مثل اولی بود ولی حسم میگفت دومی پسره 

میگن اگه هاله نوک سینه تیره باشه دختره البته قطعی نیست

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

من سر هردو تا بچه م حسم درست گفته با اینکه علائم بارداری دومم مثل اولی بود ولی حسم میگفت دومی پسره&n ...

پس باید خودمونو واسه دختر نازمون اماده کنیم 🤭چون حسم میگه دختره

😂😂 کلا علائمی ندارم بازم خوبه فهمیدم باردارم 😂

الهی جانمممم ان شالله به سلامتی زایمان کنی  نی نی نازتو بغل بگیری و عاقبت بخیریشو ببینی گلم .💙

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
میگن اگه هاله نوک سینه تیره باشه دختره البته قطعی نیست

نه خواهرم واسه هر دوتا پسرش نوک سینه هاش انگار سیاه شده بود و خیلی های دیگه ام دیدم ک پسر داشتن نوک سینه هاشون تیره بود البته من هنوز به این مورد توجه نکرده بودم 🤭

نه خواهرم واسه هر دوتا پسرش نوک سینه هاش انگار سیاه شده بود و خیلی های دیگه ام دیدم ک پسر داشتن نوک ...

خواهر شوهرم خیلی تیره شده بود دختر بود 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

منم میخواستم iuiکنم ولی شنیدم عوارض داره ترسیدم شوهرمم راضی نمیشد 😑

نه عزیزم عوارضی نداره بستگی داره دکترت کی باشه ..خواهر من بیمارستان نیکان انجام داد و ای یو آی کرد دکترشم دکتر لیلا سلطانی دکتر معروفیه

الهی جانمممم ان شالله به سلامتی زایمان کنی  نی نی نازتو بغل بگیری و عاقبت بخیریشو ببینی گلم .💙

سلامت باشی عزیز دلم واسم دعا کنید جنسم جور بشه چون دیگه بچه نمیخام ایشالا شما هم عاقبت بخیر بشین ممنون از دعا زیبات 💗