2777
2789
عنوان

سوراخ کردن وسیله پیشگیری

768 بازدید | 61 پست

دوستان همسر من خیلی مقاومت میکنه نسبت به بچه دار شدن منم تصمیم گرفتم که سوراخ کنم ک...وم رو بنظرتون ممکنه متوجه شه یا اصن نشه که باردار شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی دیگه؟ 🤕🤕این چه کاریه بشین منطقی باهاش حرف بزن فرض کن بادار شدی ب چه دردمیخوره وقتی راضی نیست، این یه تصمیم دو طرفه است 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

چندسالته؟ چند وقته ازدواج کردی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

چرامیخوای خودتوبندازی تودردسرفردابارداربشی همکاری نکنه کنارت نباشه اون وقت پشیمون بشی چی 

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 
باردار بشم کنار میاد

چی بگم والا بنظرم اشتباهه