2777
2789
عنوان

سوراخ کردن وسیله پیشگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 61 پست

همونطور اماده بودن زن برای مادر شدن مهمِ 

مرد هم باید امادگی داشته باشه نسبت ب مسئولیتش 

و این فکر کاملا اشتباهه ک دو ماه بعد ازدواج میگین باردار شم کنار میاد 

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

من ۹۰ درصد اوقات تنهام تو خونه

صلاح مملکت خویش خسروان دادند، ولی بنظرم ب جای تصمیم یک طرفه شما میتونی برای زمان خالی ک داری برنامه ریزی کنی، باشکاه برو، یه هنری یاد بگیر، کتاب بخون، کار پیدا کن حتی کار در منزل اگر کار بیرون نمیخوای، درس و ادامه بده 

بنظرم این تصمیم واقعا ب رضایت دو طرف نیاز داره چون آوردن یه بچه به این دنیا جدا از نیازهای مالی هزاان پیشنیازه مهم تر هم داره 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو که حرفات شوخیه

اره بابا ٢ اسفند تاپيك زده عقدمه و ناراحتم و فلان

الان زرتي ميخواد حامله شه

اسكل كردن خودشونو

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
عزیزم سوراخ کنی نکنی تا بابای بچه راضی نیست گناهه گناه گناه  فتوای من شوخی کردم

تکبیر ✊✊👌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مردا تا تو موقعیت قرار نگیرند آمادگی پیدا نمیکنن، بهترین کار رو می‌کنی سوراخ کن بچه دار شو

شوخی میکنی دیگه؟😐😐

دو ماهه ازدواج کردی؟!! همسرت راضی نیست فعلا!!! میخوای همچین کار غیرعقلانی بکنی!!! اسم این کار چی میشه؟! 

ترجیح میدم حرفت رو بذارم به پای شوخی بودنش! 

سعی کن یه ذره بیشتر روی معنی و محتوای زندگی مشترک فکر کنی.

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
اومدیمو هیچوقت امادگیشو نداش

یکی دوسال بگذره خودش بهت پیشنهادشو میده الان متوجه نیستی بچه دار بشی دیگه همه چی تمومه خواب تفریح مهمونی همه چی با اعمال شاقه میشه دیگه هرگز واسه خودت نیستی سرتو با چیز دیگه گرم کن من دخترم بعد چهارپنج سال دنیا آوردم خودمم ۳۴ سالم بود الان میگم بازم باید صبر میکردم از زندگی لذت می‌بردم به معنای واقعی کلمه محدود شدم با بچه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند