2777
2789

فردا چون تعطیله میگما

بعد به نظرتون ببره دفتر بده بهش یا سر کلاس؟

میگم نکنه بچه های دیگه هدیه نگرفته باشن خجالت بکشن؟

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بده ببره

پسر منم امروز کارت هدیه برد

اگه خاستی بقیه بچه ها نفهمن بگو قایمکی به معلمش بده

اکثرا همین امروز کادو میدن

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

آره امروز میبرن همه چون فردا تعطیله ، بده ببرن ، یوقت بقیه بیارن دخترت ناراحت بشه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
نه اتفاقا خیلی بهتره معلمی هست  ولی روزه کارگره نه معلم

میای ابروش رو درست کنی میزنی چشمش رو کور می‌کنی ، 😅حالا روز کارگر باشه چی میشه مگه، فردا تعطیله همه امروز می‌برن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞