2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم هر درسش یه معلم داره ولی هماهنگ نشدن مامانا چیزی نگرفتیم

تو گروه مامانا برا پس مم هماهنگ نشدن همه با هم کارت هدیه بگیرن ولی من خودم می خوام پول تو پاکت بزارم

من هیچوقت یادم نمیره واسه ی معلمم ظرف خریدم با کمال بی ادبی ظرفو بهم پس داد و گفت بده به ی نیازمند واقن چ آدمی بود نماد کامل آدم عقده ای 

یبار بهم گف خیلی باهوشی ی سری مدارک گف بیار واسه ی آزمونی ثبت نامت کنم و اینا بعد مامانم آمد باهاش صحبت کنه گفت اصن دخترت درسش خوب نیس و پشیمون شدم 😐 همیشه گریه میکردم از دستش انقد ک عقده ای بود 

معلم کلاس پنجمم بود 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
من هیچوقت یادم نمیره واسه ی معلمم ظرف خریدم با کمال بی ادبی ظرفو بهم پس داد و گفت بده به ی نیازمند و ...

همين باعث شد دیگه واسه معلمی چیزی نبرم شاید خوشش نیاد ولی همیشه برای جشنا پول میبردم 

و اینکه دمش گرم باعث شد تو همون سن عزممو بیشتر جزم کنمو  بیشتر درس بخونم و تلاش کنم:))) 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
تو گروه مامانا برا پس مم هماهنگ نشدن همه با هم کارت هدیه بگیرن ولی من خودم می خوام پول تو پاکت بزارم

پول اگه میخواید بدید پول تو پاکت خوب نیست بهتره کارت هدیه بگیرید

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید