2777
2789

از فرق گذاشتن بین نوه ها خسته شدم...هرچقدم من نرم شوهرم هرروز دخترمو میبره ...دخترمم دوسداره بره اونجا با پسرعموهاش بازی کنه...

همش مادرشوهرم بهش میتوپه و سراسباب بازی دعوا میشه به زور ازدست دخترم میگیره و میده به اونیکی..

دختر دادو بیداد راه میندازه ..اعصابم به هم میریزه..

همش از گربه هاش و اخلاقش و موهای فرفریش ایراد میگیره..

اما به بچه های دیگه اونجوری نیست و خوبه باهاشون..

دختر منم اونو محل نمیذاره اما من چیکار کنم کلا اخلاق دخترم اینه من که یادش ندادم و دختر دشمنی باهاش نداره که...

با خاله هاش همینه کلا بوس و بغلو دوسنداره...

با خودم درسته مثل اونیکی عروسا نیست اما برام مهم نبوده واقعیت اینه که نمیتونم تحمل کنم دخترمو کوچیک و حقیر کنه‌‌‌..جالب اینه که جاریام میگن من عروس خیلی خوبیم برای مادرشوهرم...اخه چقد ندید بگیرم این حقارتو.

احساس میکنم کلا اینکارا تو روان دخترمم تاثیر میذاره...

تعداد رای : 13
نظرسنجی
۱۸
4
30%
۱۶
2
15%
۱۴
1
7%
۱۲
6
46%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم کلا بچم رو به اسم اون نوش صدا میکنه انگار اسم بچم رو بلد نیست 

منم به اسم جاریم صدا میکنه 

شوهرمم به اسم برادرشوهرم  

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
البته که رفتار ایشون خیلی بده و منم تو فامیل همچین موردهایی رو دیدم   سعی کن  دخترت همیشه شیک و مرتب با موهای مرتب و بسته شده و لباس تمیز و اتو کشیده باشه نظم و بهش یاد بده و بگو باید مثل یه خانم باشخصیت رفتار کنی و رفتارهای خوب همیشه بهش با زبون نرم و مهربون گوشزد کنی که کمتر کسی بتونه ازش ایراد بگیره  ما باید به بچه هامون یاد بدیم برای خودشون احترام قائل بشن تا دیگران هم بهشون احترام بزارن.

این داستان فرق گذاشتن بوده وهست همیشه... شما خودتو ناراحت نکن.. انگار نمیبینی ونمیشنوی... من اینقدر دیدم از این رفتارا.   حرص خوردم.. اما الان خیلی خیلی کمتر میرم وسعی میکنم خودمو قاطی روابط نوه ومادربزرگ نکنم 

البته که رفتار ایشون خیلی بده و منم تو فامیل همچین موردهایی رو دیدم   سعی کن  دخترت همیشه ...

به بچه ٢،٣ ساله ياد بدى مثل خانم باشخصيت باشه؟؟

بذاريد بچگى كنه اينجورى خيلى زود وارد دنياى بزرگترها ميشه 

شاید مادر شوهرت از بچه داری خسته شده من بودم ننیزاشتم بچم اینقدر بره خونشون

والا مردم الان حوصله خودشونو ندارن بخوای سر پیری هرروز با نوه سر و کله بزنی نمیشه که هفته ای یکبار آدم بره هم حرمت‌ها حفظ میشه هم اون پیرزن بنده خدا خسته نمیشه

مادربزرگای منم هردو فرق میزاشتن .مادر مامانم فرق میزاشت چون بابا مث شوهر خالم وضعش اوکی نبود ..مادربابام کلا بین نوه دخترو پسری فرق میزاشت عشق نوه دختری داشت کلا پسراشم نمیخاد نکه بچه هاشون

مادربزرگای منم هردو فرق میزاشتن .مادر مامانم فرق میزاشت چون بابا مث شوهر خالم وضعش اوکی نبود ..مادرب ...

اتفاقا نوه ی پسری هست..از نظر مالی هم از همه بهتره..پسرشم واقعا براش خوبه..تو فامیل شوهرمو بیش از اندازه دوسدارن