2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بین بچه ها فرق میذاره و بچمو تحقیر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 21 پست
مادر منم بین بچه های منو داداشم فرق میذاره  من زیاد نمیرم اونجا که هم خودم آرامش داشته باشم و ...

خوب من نمیرم اما بچه ام که عشق داره بره چی..اون هنوز ۴ سالشه و متوجه فرق گذاشتنا نیست

البته که رفتار ایشون خیلی بده و منم تو فامیل همچین موردهایی رو دیدم   سعی کن  دخترت همیشه ...

این بچه ۴ سالشه..خوب همه ی بچه هاتو این سن سر اسباب بازی و چیزای دیگه دعوا میکنن...تنها ایرادی که مثلا دختر من داره لج بازیه و داد زدنه..

خوب وقتی اسباب بازی به زور ازش گرفته میشه طبیعیه که بچه اعصابش خورد میشه و پرخاشگر..بعدشم دخترم همیشه چه اونجا چه خونمون مرتبه و تمیز ...

خیلیگ سر تمیزی و اینا حساسه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این داستان فرق گذاشتن بوده وهست همیشه... شما خودتو ناراحت نکن.. انگار نمیبینی ونمیشنوی... من اینقدر ...

اتفاقا منم دیگه نمیرم..اما واقعا تو مهمونیا و جمع ها که مجبوری بری خیلی اعصابم خورد میشه..بدبختیم اینه که هرشب  شوهرم میره ..امکان نداره نره..هرشبم دخترمو میبره و دخترم خیلی دوسداره بره چون پسرعموهاش میان میره با اونا بازی کنه

عزیزم کمتر بفرستش اونجا که احترامش حفظ بشه من ماهی یکبار میرم خونه مامانم حوصله بچمو ندارن معلومه هر ...

هرروز همه ی برادرشوهرام و شوهر من میرن..نرن خودش زنگ میزنه و میگه چی شد نیومدی...اصلا دوسندارم دخترمو ببره ..اما چنبار گفتم نبر شوهرم اصلا قبول نمیکنه و دخترمم زنجیرش کنم نمیمونه..هر روز همه ی نوه ها اونجان..فقط با دوتا از نوه ها اینجوریه...

والا مردم الان حوصله خودشونو ندارن بخوای سر پیری هرروز با نوه سر و کله بزنی نمیشه که هفته ای یکبار آ ...

والا شوهرم نیم ساعت دیر میره خودش زنگ میزنه میگه چی شد نیومدی ...خودمم تهران کسیو ندارم و هرشب توخونه تنها میمونم...به نظرت من خیلی خوشم میاد هرشب بره اونجا.‌‌

از دستم کاری برنمیاد شوهرم میبره...شبای جمعه هم همیشه شام اونجاییم ..البته همه ی پسراش کمک دست مادرشون هستن...

والا دیگه زندگیم خلاصه شده اونجا ...همه ی تفریحامون شده شب نشینی اونجا..خودش ول نمیکنه دوسداره پسراش هر شب برن...خستم