2777
2789
عنوان

کیا رابطه اجتماعیشون صفره?

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من🙂

زمان مجردی باهم خوب بودم گرم می‌گرفتم ارتباط برقرار میکردم ولی بعد از متاهلی که این روال رو داشتم دیدم همه یه مشت آدم های بیکارن که فقط از حرفام حرف درمیارن و پشتم حرف میزنن درصورتی که من باهاشون خیلی مهربونه بودم 

از یه تایم به بعد تصمیم گرفتم با کسی گرم نگیرم درحد سلام فقط نه چیز اضافه ای البته الآنم پشتم حرف زیاده ولی حرف های پشتم فقط یه چیزه اونم اینه که چقدر فلانی خشک و مغرور و نچسبه درصورتی که کارای خودشون باعث شد(ربطی به فامیل شوهر نداره اقوام خودم هم اینجوری شدن بعد از ازدواجم)

دقیقا اونا به همه چی میخندن من اصلا خندم نمیاد از حرفاشون

آره منم همینم 

کلا نمی تونم تو جمع باهاشنون خوش و بش کنم

دوستم خیلی کم دارم اونام مث خودم کم حرفن

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
اوخی توام مثل منی خیلی سخته نه؟ 

نه اصلا هم سخت نیست بین این جماعت که فقط دنبال سوژه هستن حرف نزنید بهتره تا اینکه پشتتون بگن فلانی اینطور و اینطور بود روابطتون محدود به یکی دونفر خاص و مطمئنم کنید بقیه تو سطل زباله

یا بودن یا هستن یا میشن یا سوالات زنونه و..

والا اینجا تنها بحثی که نیست بارداربه تمه درباره مادر شوهر و... بچه های هم سن منم خیلی زیادن

برای سلامتی امام زمان صلوات