سلام خانوما پسرم سه ماه دیگه سه سالش تموم میشه الان شبا کنار ما میخوابه تختشو چسبوندم ب تخت خودمون چون اتاق دیگه ای برا تخت پسرم نداشتیم الان میخوام جای خوابشو جدا کنم کیا تجربه دارن کمکم کنید
من اوایل توی سالن میخوابوندم بعد میبردم اتاق خودش. کم کم هم منتقل شد تو اتاقش رو زمین بعدم رو تختش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
البته خیلی دیر داری اقدام میکنی قطعا مقاومت میکنه قطعا اذیت میکنه اما کوتاه نیا و مصمم باش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
خب باشه توی سالن میتونستی بخوابونیش. حالا ان شاالله که راحت جدا بشه. از تکنیک جایزه استفاده کن هرموقع جدا خوابید زیر بالشش جایزه بذار که فرشته مهربون برات اورده برچسب شکلات و چیزای کوچیک. بعد که یک هفته هرشب بود بشه دو سه شب در هفته و بعدم کم کم حذفش کن
ب نظرتون بهش بگم ک دیگه باید جدا بخوابه یا ن بذارم کنارم بخوابه بعدش ببرم بذارم رو تختش
اره بهش بگو حتما باهاش صحبت کن. بگو قسمتی از بزرگ شدنه. قصه های این مدلی براش بخون. خرس و اینا اگه داره بده بغلش بخوابونه
اخه همچنان شبا بیدار میشه هنوزم ک هنوزه شب بیدار میشه ببینه من پیششم یا ن
حالا یه مدت ممکنه صدات کنه اوایل برو پیشش بعد صدا کن بگو بله مامان هستم الان میام و نرو تا بخوابه. خیلی صبور باش و پر حوصله درست میشه. چراغ خواب رنگی که دوس داره بگیر براش. بعدا رو تختی یا پتو قشنگ و...
دیر اقدام کردی.روزا تو اتاق خودش بخوابه به مدت یکی دو هفته.شما تو اتاق خودتون.بعد شبا تو اتاق خودش منتها خودت یوی دو هفته کنارش بخواب تا احساس امنیت کنه.بعد که احساس کردی راحت شده دیگه کامل حداش کن