2777
2789
عنوان

دوری از خانواده

130 بازدید | 31 پست

سلام خانوما کسی هست از خانواده و شهرش خیلی دور باشه مثلا با ماشبن 20 ساعت راه باشه.؟ سخته تحملش 

ما احتمالش هست بریم به یکی از شهرای جنوبی واسه کار همسرم

نمیدونم میتونم تحمل بیارم یا نه؟!حدود 20 ساعت راه تا شهر خودمون. سالی یکی دوبار بیشتر نمیتونم برگردیم اگه بریم

بچه هم ندارم بریم اونجا تنهای تنهام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تنها نیستی خیلیا این شرایط رو دارن .چندین ساله که دارن 

خب میخام از تجربشون بپرسم. شوهرم میگه اگه قبول کنی میریم وگرنه نمیریم. کارش تو شهر خودمون زیاد درآمد نداره. ولی اگه بریم اونجا احتمالا درامدش بیشتره

سلام منم  خورستانی ام خونم ۷ سال اومده کنگان ۸ ستهت داه تا خونمون سختی زیاد داره باید دل بزرگی ...

اتفافا منم میخام بیام اون شهر. چجور شهریه؟ سخت نیست زندگی کردن اونجا؟ مردمش چجورین؟ 

خب میخام از تجربشون بپرسم. شوهرم میگه اگه قبول کنی میریم وگرنه نمیریم. کارش تو شهر خودمون زیاد درآمد ...

هر جا اسایش باشه اونجا میشه وطنت.وقتی کنار خانواده باشی ولی از لحاظ مالی دشوار باشه چه فایده داره.ما هم دوریم ۱۵ ساله.خیلی هم خوب بوده برامون .انشالله برای شما هم خوبه

میخوای بیای کنگان؟!

اره. فعلا تصمیمون نهایی نشده. از  یطرف میگم بریم ک شاید وضع مالیمون خوب شد از یطرفم میگم خیلی دوره. هیچکسو ندارم اونجا. جنوبم واسه زندگی کردن راحت نیست. خیلی گرمه. دوری از خانوادم. میترسم خیلی 

اتفافا منم میخام بیام اون شهر. چجور شهریه؟ سخت نیست زندگی کردن اونجا؟ مردمش چجورین؟

مردمش خوبن و خونگرم شهرش نه کوجیک کوچیکه نه بزرگه ولی خوبه بد نیست جنساش به شدت گرونن

دختر خاله من همینجوری بود برا شغل شوهرش رفتن تهران   اوایلش سخت بود اما الان عادت کرده

درسته ولی تهران شهر بزرگه و قشنگیه. ادم میتونه سرگرم باشه. ولی اون شهری ک من میخام برم  100 هزارم جمعتت نداره. ی جای کوچیکه و تقریبا دور افتاده ایه. من اگه قرار بود بریم تهران خوشحالم  می‌شدم