2777
2789
عنوان

دوری از خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 31 پست
هر جا اسایش باشه اونجا میشه وطنت.وقتی کنار خانواده باشی ولی از لحاظ مالی دشوار باشه چه فایده داره.ما ...

انشالله دعا کنید برام. احساس میکنم سخت ترین مرحله زندگیمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با ماشین ۱۰ ساعت اینا فاصله اس با اتوبوس ۱۲ ساعت اینا ولی باید روحیه ات قوی باشه

نمیدونم من تا حالا انقد دور نشدم. الانم دور از خونوادم ولی 3 ساعت. ن 20 ساعت 

انشالله دعا کنید برام. احساس میکنم سخت ترین مرحله زندگیمه 

سخت نیست دختر.راه بی برگشت که نیست تحمل نکردی برمیگردی .ولی مطمئن باش خوبه.اصلا شهرهای جنوب که میای دیگه دل برگشت نداری

سخت نیست دختر.راه بی برگشت که نیست تحمل نکردی برمیگردی .ولی مطمئن باش خوبه.اصلا شهرهای جنوب که میای ...

آفرین بخصوص اینجایی که ماهستیم خاکش دامن گیره دیگه آدم ول نمیکنه😂😂 من خودم برا یکسال اومدم ا

لان برج ۴ میشه که ۸ سال اینجام😂😂

سخت نیست دختر.راه بی برگشت که نیست تحمل نکردی برمیگردی .ولی مطمئن باش خوبه.اصلا شهرهای جنوب که میای ...

بخدا این چند شب کارم شده گریه. از ی طرف نمیخام مانع پیشرفت کار شوهرم بشم. از ی طرفم احساس میکنم برم اونجا خیلی دل تنگ میشم.و غریبم. الان مونذم چیکار کنم

نه فعلا خونه دار دارم برا فوق میخونم همراه با یه بچه😍 نگفتین کجایی هستین البته اگه اشکال نداره

گفتم ک. یکی از شهرای کرمانشاه. افرین عزبزم انشالله ک موفق باشی