2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ناراحت میشم بهش محل نمیدم تا از دلم در بیاره تکرارش نکنه

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
با این پسر تربیت کردن تون

بنظرم ربطی به تربیت نداره  من خالم خیلی رو تربیت بچهاش حساس بود همشون خوب بار اومدن جز یک نفر شکاک و بد دل هستش و همسرش تو خونه حبس کرده   هرچی خالم باهاش حرف میزنه قبول نمیکنه خیلی یک دنده اس  

یا پسر دوست بابام مامان باباش خیلی رو تربیتش حساس بودن وقتی بچه بود خیلی خیلی باادب الان که بزرگ شده گستااااخ شده حتی مادرش از دستش دیونه شده  آدم بزرگ میشه دیگه حتی اخلاقش خودش تغییر میده 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
بنظرم ربطی به تربیت نداره  من خالم خیلی رو تربیت بچهاش حساس بود همشون خوب بار اومدن جز یک نفر ش ...

درسته 

برای مادرشوهری که از رفتار پسرش شرمنده ست 

گاها اینجا می بینم مادر شوهر  زیاد هم بدش نیومده از رفتار  پسرش

درسته  برای مادرشوهری که از رفتار پسرش شرمنده ست  گاها اینجا می بینم مادر شوهر  زیا ...

اره هستن  بعضیا حتی به پسرشون هم میگن زنتو بزن

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘