2777
2789

از همکاری شوگا و سای خبر دارید که؟ 🙃😅

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

نوچ بیخبرم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلهههههه عالییییییییی بوددددد شوگااااا چههه کرددهههههه

همه آرمی ها رو دیوونه کرده😂

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

آره خبر دارم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
آره خبر دارم

مگه میشه آرمی فعالی مثل نگین خبر نداشته باشه😂

مگه میشه آرمی فعالی مثل نگین خبر نداشته باشه😂

درسته 😁 همه اینا از زیر دست من رد میشه😉😁

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
@تاول     @آسماااااااااان     @پرنسس_وروجک    

اره خبر دارم تازه دانلودم کردم از صبح دارم گوش میدم 😍

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .