2777
2789
عنوان

چه اخلاق مسخره ای دارن!

195 بازدید | 6 پست

پدر و مادر من یه اخلاق مسخره دارن مخصوصا بابام

کلی دوست و آشنا ما رو عروسی دعوت کردن همیشه( دوره کرونا نه کلا حالا هی نگید کرونا )

بابای من گفته تو شماله نمیشه رفت یه فلان شهره نمیشه بریم

ولی الان پدر همکارش فوت شده میخوان فردای عید فطر پاشن برن عزا داری! 

ما اصلا نه تفریحی داریم نه جایی میریم بابای من همش سر کاره اصلا زندگی نداریم یه روز تعطیل رو میخواد پاشه بره عزا داری

واسه عزا خوب میرن حتی روز تعطیلیمون رو دارن خراب میکنن باید تنها بمونم تو خونه چون دوس ندارم برم باهاشون به شادی و عروسی که میرسه همش بهونه میارن 

اگه اون شهر جای دیدنی داره برید و بعد از مراسم برید تفریح البته اگه پدرتون این کار رو میکنن...

تازه شمال بودیم جایی هم نداریم بمونیم میخوان صبح برن شب برگردن 

تو شمال هم هست اینم 

واقعا حوصله تو مراسم عزا رفتن رو ندارم افسرده شدم بخدا ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاحق باتوست،انگارگریه وزاری وغم وغصه روبیشترازشادی کردن دوست دارن بعضی ازمردم وشادی حرومه براشون ،چون یذره خوش باشن منتظرعذاب الهی میشن و بعدشم فازمنفی میدن که وای خدابخیرکنه خیلی امروزخندیدم وشادبودم حتماگریه خواهم کرد،منکه کم اوردم ازبس خواستم اطرافیانموشادنگه دارم تویه لحظه جوروکشوندن ب ماتم سرایی ،اه اه اه تازه بعدگریه وزاری میگن دلم بازشدخدارحمتش کنه باعث شدحسابی سبک بشم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
واقعاحق باتوست،انگارگریه وزاری وغم وغصه روبیشترازشادی کردن دوست دارن بعضی ازمردم وشادی حرومه براشون ...

جمله ی آخرت خیلی با حال بود🤣 آره خب چون با گریه و عزا عجین شدیم نصف سال عزاداریه

پس برنامه تفریح تو خونه برای خودت بزار. خوراکی مورد علاقه . دیدن فیلم. میتونی پیاده روی هم بری...

همین کار رو مجبورم بکنم 

موندم چرا اون خانواده عزا رو انداختن تو تعطیلی عید فطر حالا یه روز دیرتر چی میشد..