2777
2789
عنوان

خانم با سیاست

114 بازدید | 14 پست

سلام خانم ها شما روزی چند بار با همسرتون تلفنی صحبت می‌کنید یا پیام . من ی وقتایی اینقدر پیام و میدم و جواب نمیده بعد زنگ میزنم میگه سرم شلوغه .

واقعا هم همینطوره ها..ولی ب نظرم من خیلی ساده ام اصلا سیاست تواین چیزا ندارم .

ک ی ذره خودمو ارزش بذارم و دست نیافتنی باشم براش ن اینکه همش زنگ و ..

خواهشا اگر کسی خانم زرنگ و با سیاستیه ب منم یاد بده واقعا من کلا بی سیاستم تو این چیزا

یارب نظر تو بر نگردد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوری کرد دیگه به بار دوم نکشید پیام میدم لیست خرید فقط

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

ما که کلی زنگ میزنیم

جفتمون هم کار داریم ولی هم پیام میدیم هر زنگ میزنیم در حد ۱ دقیقه هم شده ح میزنیم ساعتی یه بار 

زبووون باید نرم باشه که سیاست داشته باشی بدون زبون هیجی نیس

شمارو نمیدونم

ولی من اینطوریم یه پیام بهش میدم و تا جواب نداده پیام بهش نمیدم؛انلاین باشه دیر جواب بده بعد جواب بده ام فقط سین میزنم و جواب نمیدم بعدم که اومد خونه عادیِ عادی رفتار میکنم انگار نه انگار چیزی شده یا...

من بیدار شدم زنگ میزنم حالشو میپرسم میپرسم کی میاد 

ی وقتایی اون زنگ میزنه از خواب بیدارم میکنه 

خرید داشته باشم همشو پیامک میکنم 

الب پیش میاد ی وقتایی ۱۰ بار زنگ بزنم وقتی کار دارم 

الکی هیچوقت زنگ نمیزنم مگر روزی ی بار

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

شمارو نمیدونم ولی من اینطوریم یه پیام بهش میدم و تا جواب نداده پیام بهش نمیدم؛انلاین باشه دیر جواب ...

نه شوهر من پیام و بخونم سین بزنه جواب ندم طلبکار میشه .ب جز وقتایی که کیفش کوکه.مگراینکه پیام و ی جوری بخونم سین نشه

یارب نظر تو بر نگردد...
ما که کلی زنگ میزنیم جفتمون هم کار داریم ولی هم پیام میدیم هر زنگ میزنیم در حد ۱ دقیقه هم شده ح میز ...

بازم هرچی بلدی بگو..ی وقتایی اعتماد ب نفسم کم میشه اونم ب خاطر اینکه نمیدونم کجا وچی بگم

یارب نظر تو بر نگردد...
نه شوهر من پیام و بخونم سین بزنه جواب ندم طلبکار میشه .ب جز وقتایی که کیفش کوکه.مگراینکه پیام و ی جو ...

وقتی فقط سین میزنم جواب نمیدم خودش میفهمه یه غلطی کرده چون درحالت عادی حتی اگه ایموجی باشه بازم جواب میدم حالا چه با ایموجی یا استیکر...

وقتایی ک دوست بودیمم همین روال بود😂🤦🏻‍♀️

بازم هرچی بلدی بگو..ی وقتایی اعتماد ب نفسم کم میشه اونم ب خاطر اینکه نمیدونم کجا وچی بگم

ای وای

اول اینکه باید یاد بگیری همیشه مغرور و با اعتماد به نفس باشی

همینکه مغرور باشی دم به دقیقه زنگ نمیزنی

حالا دوسه روز زنگ نزن اصلا

بعدش دیدی هیچ واکنشی نشون نمیده سر شام یا آخر شب بگو تو نگران من نمیشی اصلا بهم زنگ نمیزنی وقت کارت

یا دیگه در چ مورد؟