2777
2789
عنوان

خسته شدم از لکه بینی😭

128 بازدید | 4 پست

سلام خانوما خوبین؟؟

من به حساب سونوگرافی اولی که رفتم امروز هفت هفته و دو روز هستم.

از هفته چهارم لکه بینی و رگه های خونی دارم و حتی یه روز یکم شدیدتر شد.

دکتر خودم و یه دکتر دیگه گفتن شیاف و آمپول اینا نمیدیم فقط باید استراحت کنی تا سونوگرافی بدی ببینی جنین هست یا نه.چون پنج هفته فقط ساک حاملگی بود😔من خسته شدم خیلیییی خیلی😭 همش استرس و اضطراب دارم ولی خب راضی ام به رضای خدا...

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

عزیزم باید شیاف میزاشتی دکتر من از اول داد بهم ولی همیشه هم لک دارم نگران نباش استرس هم نداشته باش خدا مصلحتمونو میخواد 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
عزیزم باید شیاف میزاشتی دکتر من از اول داد بهم ولی همیشه هم لک دارم نگران نباش استرس هم نداشته باش خ ...

قربونت برم..

دکتر گفت اگه خدانکرده پوچ باشه اگه شیاف استفاده کنم از بین بردنش سختتر میشه فقط باید استراحت کنم.

خیلی سخته این استرس

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم.. دکتر گفت اگه خدانکرده پوچ باشه اگه شیاف استفاده کنم از بین بردنش سختتر میشه فقط باید ا ...

من الان چهار ماهمه همش استراحت مطلقم عزیرم باید صبور باشی 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟