2777
2789
عنوان

مشکل گوشم کسی می‌دونه چیه ؟

96 بازدید | 7 پست

سلام ببخشید من چند دقیقه پیش حدود نیم ساعت پیش گریه کرده بودم و گوشم صدا میداد انگار صدای بینگ میداد که گ اش خیلی کشیده شد توی گوشم بعدش الان بعد یه چند دقیقه پیش دوباره اینطوری شد البته بعد چند دقیقه دوباره تموم شد کلا نزدیک چند دقیقه صدا میده دوباره خوب می‌شه چی کار کنم کسی مشکلش رو می‌دونه؟ 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما کاری با بنده دارید؟ درخواست دوستی داده بودید.

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 
عزیزم شما کاری با بنده دارید؟ درخواست دوستی داده بودید.

نه فقط تاپیک هاتون رو دنبال می‌کردم درخواست دادم که گمتون نکنم خواستید قبول نکنید   

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
نه فقط تاپیک هاتون رو دنبال می‌کردم درخواست دادم که گمتون نکنم خواستید قبول نکنید    

نه اوکیه مشکلی نداره الان قبول میکنم😘

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕