2777
2789
عنوان

امروز ی بسته پستی از طرف ی خانم به شوهرم رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 50 پست
ببخشید استارتر اما لطفا به تاپیک قبلم سر بزنید قفل هم هست فقط گزاشتن برا کسایی که توهین شد بهشون بزا ...

چرا تو تمام تاپیکا همینو میزاری.اه

گزارش زدم

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو طرف انقدر گاگول هستن به نظرت که بیان انقدر تابلو خودشونو لو بدن؟ شکت الکیه حساس شدی

آخه بسته پریروز ارسال شده وبه آدرس طبقه پایینمون بوده و اگه ایقد زود نمیرسید مطمئن هستم شوهرم از پست تحویل میگرفت دیگه بسته نمیومد در خونه

آخه بسته پریروز ارسال شده وبه آدرس طبقه پایینمون بوده و اگه ایقد زود نمیرسید مطمئن هستم شوهرم از پست ...

بنده خدا شاید گفته تو بارداری نری تا پایین بسته رو بگیری، واسه همون گفته طبقه اول بدن

بعدشم ببین ادم موضوع پنهانی داشته باشه از داداش وزنشم پنهان میکنه

با ابله بحث نمیکنم

آخه بسته پریروز ارسال شده وبه آدرس طبقه پایینمون بوده و اگه ایقد زود نمیرسید مطمئن هستم شوهرم از پست ...

چرا باید به ادرس خونه پست بشه. اگه پای زنی وسط بود حتما خودش سرقرار بهش میداد. بیخیال باش بنظرم. 

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫

شماره رو ذخیره کن ببین پروفایل تلگرام و واتساپ رو

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
راستش میخواستم بگم گفت شماره منشیم هست ولی کلا حرفاش شک برانگیز بود

اس بده به زن بگو پیگیر این قضیم پدرتو در میارم شکایت کن ازش حتما تا حققت روشه زنگم بزن دوست شوهرت بگو اون گوشی دست منشی رو ج بده واتساپ و تلگرام و اینسا شوهرتو هک کن باشمارش رو‌گوشی خودت بساز

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
برای چی انقدر با جزئیات براش تعریف کردی 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂

من که چیزی نگفتم گفتم ی بسته به شماره شما اومده خودش پیش عرض شد آره برای فلانی فرستادم دوستمه وفلان منم بهش گفتم باردارم خواهش میکنم دروغ نگو 

ببین تو الان هم بارداری هم یه پات نی نی سایته...نی نی سایتم هررر روووز خدا شونصد تا تاپیک خیانت و بدبختی داره اینام خو از خودت بدتر ندیده نشنیده تا فیها خالدون یه داستان میر جناییش میکنن پس یکم خودتو اروم کن و قبول کن پنجاه درصد نگرانیت از سر خیانتاییه که جدیدا شده تو سایت و بعد بدون نگرانی و استرس پیگیر باش ولی نه یه جوری که سر هیچ و پوچ زندگی رو تو خونه زهرمار کنی احتمال اینو بده که واقعن هم چیز مشکوکی نبوده شاید همکار شوهرت فکر میکرده طبقه پایینین یا منشیه اشتباه کرده...محافظه کار باش ولی الکی استرس نده به خودت

لطفا برام دعا کنید که بتونم به هدفم برسم💛...بوس💛🥑
من که چیزی نگفتم گفتم ی بسته به شماره شما اومده خودش پیش عرض شد آره برای فلانی فرستادم دوستمه وفلان ...

بگو آدرس شرکتتو بده تا بیام ببینم دوست شوهرم کیه که براش عکس فرستاده،بعد برو همونجا به خط ایرانسل زنگ بزن ببین خط منشیه یا نه

عزیزم شاید خیانت نبود ولا شوهرت عکس میخواد کجا بذاره لو نره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم