البته پست طبقه پایین رو داشت زنگ میزد من رسیدم گفتم نیستن ی بسته داد که برای شوهرم بود ما طبقه بالا هستیم برادر شوهرم پایین آدرس طبقه پایین داده بودن،خلاصه من بسته رو باز کردم ی نقاشی از همسرم بود پس فردا تولد همسرمه،اومدم به شماره رو بسته تماس گرفتم ی خانمی جواب داد وگفت که اینو ی خانم سفارش دادن منم گفتم شماره اون خانم رو بفرستین ی شماره فرستاد ،من قبلش به شوهرم زنگ زدم گفتم ی بسته اومده بعداز نیم ساعت خودش زنگ زد که اره ی عکسه گفتم کی فرستاده جوابم نداد،خلاصه من به اون شماره زنگ زدم جواب نداد نیم ساعت بعدش ی شماره دیگه تماس گرفتن که ی آقا بودن گفتن شما باشماره ایرانسل من تماس گرفتین منم گفتم اشتباه گرفتم،باز به ایرانسله زنگ زدم رد تماس داد به آقا زنگ زدم گفتم این بسته به ما رسیده با شماره شما گفت اره اسم و فامیل شوهرم رو گفت که ما با هم دوستیم من به منشیم گفتم سفارش بده وسوتفاهم برات پیش اومده منم گفتم من پنج ماهه باردارم ان شاء الله که دروغ نگفته باشین ،خیلی قضیه مشکوکه و اعصابم بهم ریخته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!
راستش میخواستم بگم گفت شماره منشیم هست ولی کلا حرفاش شک برانگیز بود
اس بده به زن بگو پیگیر این قضیم پدرتو در میارم شکایت کن ازش حتما تا حققت روشه زنگم بزن دوست شوهرت بگو اون گوشی دست منشی رو ج بده واتساپ و تلگرام و اینسا شوهرتو هک کن باشمارش روگوشی خودت بساز
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
ببین تو الان هم بارداری هم یه پات نی نی سایته...نی نی سایتم هررر روووز خدا شونصد تا تاپیک خیانت و بدبختی داره اینام خو از خودت بدتر ندیده نشنیده تا فیها خالدون یه داستان میر جناییش میکنن پس یکم خودتو اروم کن و قبول کن پنجاه درصد نگرانیت از سر خیانتاییه که جدیدا شده تو سایت و بعد بدون نگرانی و استرس پیگیر باش ولی نه یه جوری که سر هیچ و پوچ زندگی رو تو خونه زهرمار کنی احتمال اینو بده که واقعن هم چیز مشکوکی نبوده شاید همکار شوهرت فکر میکرده طبقه پایینین یا منشیه اشتباه کرده...محافظه کار باش ولی الکی استرس نده به خودت