2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 578535 بازدید | 38164 پست
اره اسی جان.. فعلا دکتر نرفتیم برا چک واریکوسلش.. اگه عمل کنه منم ممکنه بردارم پلیپ روبا یه دکتر دیگ ...

درکت میکنم من که خیلی دوس داشتم زود بچه‌دار شم خوردم به کرونا بعدم که بارداری ناموفق الانم که درگیر مشکل همسرم هستم، روز به روزم سنم داره میره بالاتر ولی چه میشه کرد حتما قسمتمون اینه و حکمتی توشه، امیدوارم تو بهترین زمان به آرزومون برسیم 🥰 افکار بد رو باید از خودمون دور کنیم به کارمون ادامه بدیم ✌️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
درکت میکنم من که خیلی دوس داشتم زود بچه‌دار شم خوردم به کرونا بعدم که بارداری ناموفق الانم که درگیر ...

عزیزم ب نظرت این بار پری بیاد 

برم دکتر برام چی تجویز میکنه دو باره دارم امپول میزنم نتیجه نداد 

عکس رنگی میده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم من که خیلی دوس داشتم زود بچه‌دار شم خوردم به کرونا بعدم که بارداری ناموفق الانم که درگیر ...

سلام عزیزم من امروز ۱۴روز گذشته بی بی زدم این هاله رو دادبعد نیم ساعت اولش کمرنگتر بود  الان عکسشو میفرستم 

بنظرت مثبته یا منفی 

اخه دیروزم گذاشتم همینجوری به نیم ساعت این هاله رو داد

مگه نباید هر روز زودتر و پر رنگتر بیوفته اگ باردار باشیم؟

سلام عزیزم به نظرم دو روز هم صبر کن مجدداً تکرار کن اگر دوباره هاله داشت بتا بده انشالله که مثبت بشی ...

سلام عزیزم فردا موعد پری هستش 

حالت های پری دارم 

ولی  از روز ۱۰تا ۱۴ بعد از تزریق ،پنج تا بی بی زدم هر روز ی ذره پر رنگتر میشه بعد خشک شدن 

ولی تایم افتادن خطش یکیه 

نباید هر روز زودتر بیوفته!

سلام عزیزم من امروز ۱۴روز گذشته بی بی زدم این هاله رو دادبعد نیم ساعت اولش کمرنگتر بود الان عکسشو م ...

سلام این هاله که خیلی واضحه، به نظرم مثبته 😍

وقتی تست رو میزنی باید تو همون یکی دو دقیقه اول هاله بندازه اگه انداخت مثبتی، ولی اگه نیم ساعت بعد هاله میندازه مشکوکه! بعدم باید هر روز پررنگ تر شه چون بتا داره میره بالا اما فک نکنم اونقدر محسوس باشه که شما تفاوتش رو متوجه شی، چون هر روز داری تست میزنی اون واسه زمانیه که چند روز فاصله بیفته شاید متوجه تفاوت شی، ایشالله که کاذب نباشه، هاله به نظرم برای بارداریه، اگه روز موعدت تموم شد فرداش میتونی بری آز بتا، ایشالله با خبرای خوب بیای 🤲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام این هاله که خیلی واضحه، به نظرم مثبته 😍وقتی تست رو میزنی باید تو همون یکی دو دقیقه اول هاله بن ...

مرسی عزیزم 

اولش هاله داره 

ولی بعد نیم ساعت یه ساعت خیلی پر رنگتر میشه 

الان عکسشو میزارم از روز ۱۰ تا ۱۴ تزریق پنچ تا بی بی زدم 

از بالا ب پایین 

انگار پر رنگتر شده 

شکمم خیلی سفت شده و بزرگ شده 

سلام این هاله که خیلی واضحه، به نظرم مثبته 😍وقتی تست رو میزنی باید تو همون یکی دو دقیقه اول هاله بن ...

عزیزم ی چیزی خیلی امشب نگرانتم کرد سمت چپ تخمدانم

انگار ی توده هستش سفته 

دراز میکشم دست میزنم دو سمت شکممو سمت راستم عادیه ولی سمت چپ انگار ی چیزی سفت توده ای زیر دستم میاد تکون نمیخوره 

مرسی عزیزم اولش هاله داره ولی بعد نیم ساعت یه ساعت خیلی پر رنگتر میشه الان عکسشو میزارم از روز ۱۰ تا ...

من میگم مثبتی 🥰 خط پایینیا پررنگ‌تره

ایشالله فردا پریود نمیشی پس‌فردا برو آز بتا

عزیزم ی چیزی خیلی امشب نگرانتم کرد سمت چپ تخمدانمانگار ی توده هستش سفته دراز میکشم دست میزنم دو سمت ...

اگه باردار شدی که میری سونو چک میکنن، خدای نکرده نبودی برو سونو بده شاید کیسته، اما خیلی فشار نده و دستکاری نکن تو روزای مختلف دوره ادم شکمش باد میکنه یا رحم و تخمدان بزرگ و کوچیک میشه 

من میگم مثبتی 🥰 خط پایینیا پررنگ‌ترهایشالله فردا پریود نمیشی پس‌فردا برو آز بتا

انشالله ک باشم 🥰

دعا میکنم همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه 

دعا کن فردا پری نیاد 

پس فردا میرم آز 

اگه باردار شدی که میری سونو چک میکنن، خدای نکرده نبودی برو سونو بده شاید کیسته، اما خیلی فشار نده و ...

نمیدونم والا ولی خیلی حالت پری دارم حس میکنم الانه ک پری بیاد 

خیلی ممنونم ازت عزیزم بهم امید دادی انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده🥰❤️