اره اسی جان.. فعلا دکتر نرفتیم برا چک واریکوسلش.. اگه عمل کنه منم ممکنه بردارم پلیپ روبا یه دکتر دیگ ...
درکت میکنم من که خیلی دوس داشتم زود بچهدار شم خوردم به کرونا بعدم که بارداری ناموفق الانم که درگیر مشکل همسرم هستم، روز به روزم سنم داره میره بالاتر ولی چه میشه کرد حتما قسمتمون اینه و حکمتی توشه، امیدوارم تو بهترین زمان به آرزومون برسیم 🥰 افکار بد رو باید از خودمون دور کنیم به کارمون ادامه بدیم ✌️
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
سلام عزیزم من امروز ۱۴روز گذشته بی بی زدم این هاله رو دادبعد نیم ساعت اولش کمرنگتر بود الان عکسشو م ...
سلام این هاله که خیلی واضحه، به نظرم مثبته 😍
وقتی تست رو میزنی باید تو همون یکی دو دقیقه اول هاله بندازه اگه انداخت مثبتی، ولی اگه نیم ساعت بعد هاله میندازه مشکوکه! بعدم باید هر روز پررنگ تر شه چون بتا داره میره بالا اما فک نکنم اونقدر محسوس باشه که شما تفاوتش رو متوجه شی، چون هر روز داری تست میزنی اون واسه زمانیه که چند روز فاصله بیفته شاید متوجه تفاوت شی، ایشالله که کاذب نباشه، هاله به نظرم برای بارداریه، اگه روز موعدت تموم شد فرداش میتونی بری آز بتا، ایشالله با خبرای خوب بیای 🤲
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
عزیزم ی چیزی خیلی امشب نگرانتم کرد سمت چپ تخمدانمانگار ی توده هستش سفته دراز میکشم دست میزنم دو سمت ...
اگه باردار شدی که میری سونو چک میکنن، خدای نکرده نبودی برو سونو بده شاید کیسته، اما خیلی فشار نده و دستکاری نکن تو روزای مختلف دوره ادم شکمش باد میکنه یا رحم و تخمدان بزرگ و کوچیک میشه