2777
2789
عنوان

چه جور خانم متاهل رابطه با فرد سوم بهم. بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 88 پست

اگه واقعا عذاب وجدان داره بگو بلاک کن تمام و اونم مطمئن باش هیییییچ کاری نمیکنه انقد از این تهدیدا دیدم وقتی بلاک می‌کنی اولش کمی سخته بعدش کلا یادت می‌ره 

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا تهدیدش میکنه تهدید میکنه که اگه رابطه را تمام کنیم یه کاری دست خودم میدم

مسئول خودکشی یا هرچیه اون اقا دوست شما نیست بهش بگید از همه جا بلاکش کنه تا بدتر نشده 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

خیلی محبت کرده بهش دوستمم بهش وابسته است 

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
 آقا تهدیدش میکنه تهدید میکنه که اگه رابطه را تمام کنیم یه کاری دست خودم میدم

بیخود میکنه تهدید میکنه اصلا بره کار دست خودش بده 

دوستتون بلاکش کنه  اگه امکانش هست ی مدت سیم کارتشو عوض کنه 

تو کمتر از ده روز اون اقا هم میره دنبال زندگیش 

دل بکن جون نکنی اخه این رابطه اشتباه هست دیگه باید تاوانش بده

چه جوری

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
تو رخدا چه جور به دوستم جسارت  بدم راهنمایی گنید

مگه نمیگین راه دوره؟ خب بلاک کنه ،گوشیشو از دسترس خارج کنه . اصلا سیم‌کارت عوض کنه و هزار کار دیگه. اگه فقط تلفنی بوده که به راحتی میشه تمومش کرد. فقط هرچه سریعتر باید این رابطه کثیف تموم بشه و بس. 

حتما بهش بگو هیچ مردی عاشق زن متاهل نمیشه چون همیشه به چشم یک زن بد و فاسد بهش نگاه میکنه من دوستتو درک میکنم طفلی الان از همه بیشتر در عذابه بهش بگو به یک بهونه ای خطشو بسوزونه و اون اقارو از همه جا بلاک کنه و اگر اینستاگرام و تلگرام داره کلا دیلیت اکانت کنه اما همه ی اینارو باید هوشمندانه انجام بده ک شوهرش نفهمه و در اخر هم توبه کنه از ته دلش چون شوهرش هرچقدرم بد باشه کار ایشون گناه بوده اما خب خداوند بخشندست و توبش حتما قبول میشه