2777
2789

دوست متاهل من متاسفانه با من یک آقایی وارد رابطه شده و الان حدود ۴۰ روز میگذره از رابطه اش به معنای واقعی پشیمون از این کار البته ایشان دختر خیلی خوبی بود خانم خیلی نجیب و  اصلاً از مجردی هیچ رابطه ای نداشته الان که الان حدوداً ۳۵ سالشه از طرف همسرش حمایت نمی شده همسر بسیار نامهربان و بی توجهی داشته دوستم کوجکترین حمایتی از شوهرش نمیشد   متاسفانه با این آقا در فضای مجازی دوست میشه الان که میخواد رابطه رو به هم بزنه و آقا اجازه نمیده الان متوجه اشتباه شده ولی اون آقا با التماس گریه نمیزاره 

آقا وقتی متوجه کمبود محبت دوست من میشه خیلی بهش محبت میکنه بسیار با زبون ریزی خانم رو به سمت خودش جلب میکنه الان خانم متوجه شده اشتباه کرده و متوجه شده که قصدش چی بوده اون اقا اون  آقا اجازه نمیدن که رابطه شان به هم بخوره و  خود خانم فهمیده  درضمن مثل که اون آقا نامزد داره و به این خانم میگه آقا به خانم میگه ا کلاً رابطه نداشته باش با همسرت 

زندگی خانم مختل شده 

خانم هم هیچ عشقی تجربه نکرده بود اولین بارش بود رابطه جنسی نداشتن فقط تلفنی راه دورن

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

آقا تهدیدش میکنه تهدید میکنه که اگه رابطه را تمام کنیم یه کاری دست خودم میدم

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بلاک کنه تمام

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

تو رخدا چه جور به دوستم جسارت  بدم راهنمایی گنید

همچین کاری نمیکنه به دوستتون بگین خیالش تخت

هیچ مردی محض ختاطر  زنی  اونم با همچین جریانی کار دست خودش  نمیده

جهان و کار جهان جمله هیچ در هیچ است🤞🥴🌱خدایا دستم را هرگز رها نکرده ای. پس. از تو میخواهم محکم تر بگیری.🤭
ازهمه جا مسدودش کنه وتمام

خودش هم سختشه

آقا تهدیدش میکنه تهدید میکنه که اگه رابطه را تمام کنیم یه کاری دست خودم میدم

این یعنی آقا خودشو داره تهدید میکنه

به ب ا س ن خر مشت عباس که یه کاری دست خودش میده

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

خانم اگه واقعا پشیمانه ودنبال توجیه بیخودی نیست ،کافیه دکمه بلاک رولمس کنه 

اگر هم دنبال توجیه وبهانست که با همین فرمون جلو بره 

بعد بگید همیشه مقصر اقایون هستن،تا بگی خانم هم به همون اندازه مقصره توسط یه عده روشتفکرنما محکوم میشی به زن ستیزی

خب همین قضیه دو سر داره دیگه ،یه سمتش خانم یک سمتش آقا