2777
2789

اینجور حرفارو نمیشه به کسی گفت تا حتی همدردی کنه خیلی تو دلم سنگینی میکرد گفتم اینجا بگم شاید که بهتر شم 

راستش تازه عروسم ولی از وقتی نامزد شدم فک و فامیل نامزدم و حتی پدر شوهرم پشت سرم زیاد حرف زدن من قیافم معمولیه نسبتا خوبه قدمم۱۶۵ خصوصیات اخلاقیمم اینجوریه که کم حرفم خجالتی و با کسی گرم نمیگیرم و خیلی واقع بینم و از وقتی نامزد شدم به شوهرم گفتن این چیه گرفتی فلان قیافش قدش اخلاش اینجوری حتی پدر شوهرمم گفته میگن فکر کرده چیه خودشو میگیره و ... تو ظاهر خیلی جدیم با شوهرم خیلی رابطم خوبه از شوخی تا همه چی ولی اصلا تو جمع باهاش شوخی نمیکنم جدیم بخاطر همین خیلی حرفا میزنن منم خیلی دلم گرفته فکرمو مشغول کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونها هم عروس گرفتن دوست دارن باهاشون بگه بخنده

سعی کن یکم اعتماد به نفست رو ببری بالا

باهاشون حرف بزنی شوخی کنی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

اینا نشونه پایین بودن سطح شعوره افراد هست عزیزم وگرنه آدمی که شعورش بکشه قبول میکنه که قرار نیس همه آدما مثل هم باشن و خصوصیات اخلاقی هرکسی با دیگری متفاوته

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

خواهر من قدم ۱۵۸ خواهرشوهرم همون اوایل برگشت بهم گفت کوتوله😒   حالا خودش از من بزرگتره ترشیده کسی پیدا نمیشه بگیرش 

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
طبیعیه! به دنیای بزرگ تر ها خوش اومدی عروس خانم سعی کن حرفاشونو ب خودت نگیری و راه خودت رو بری چو ...

هر چقد میخوام بی تفاوت باشم نمیشه حالمو گرفتن اعتماد بنفسم خیلی اومده پایین 

هر چقد میخوام بی تفاوت باشم نمیشه حالمو گرفتن اعتماد بنفسم خیلی اومده پایین 

دیگ باید خودت رو قوی کنی ک بتونی بی تفاوت باشی چون جواب هم بدی ادم بده ای ب شوهرتم بگی کار درستی نیست

راه خودتو برو این مشکلات برا همه عروس ها هست