2777
2789

یه خاستگار اومده برام که دیدمش حسی بهش ندارم بدم نمیاد ازش ولی خوشمم نیومد کاملا خنثی از یه طرف من قصد ازدواج ندارم یعنی کلی ارزو دارم  این که برم تهران و اونجا ادامه تحصیل کنم و کلی کارایی که تو رویا باهاشون زندگی کردم مثل رفتن به خیابونای انقلاب و رفتن به کلاسای نویسندگی و تکمیل زبان و.... حس میکنم با ازدواج پا بند میشم و به هیچ کدوم نمیرسممم به هیچ کدوممممممم  ...

موقعیتش خوبه شغلش خوبه خانواده اش خوبن  ولی من خیلی دودلم خانوادم راضین اما من نه راستش خیلی دو دلم  ۲۴ سالمه  امروز قبل خاستگاریه رسمی برنامه گذاشتن که ما همو ببینیم و دیدیم  همش دعا دعا میکنم بگه من این دختره رو نمیخوام  و ادامه پیدا نمیکنم  به خانوادم بگم   میگن دلیل منطقی بیار   میگم عاقا قصد ندارمم میگن این که نشد منطق سنت میره بالا کیفیت خاستگارا میاد پایین   شما جای مادر و یا خواهره من چ کنم

من از اولم به ازدواج با منطق و این چیزا اعتقادی نداشتم اره خوبه ادم شرایط طرف و بسنجه ولی بعد از اینکه اصلا قصد ازدواج داشت و اون طرف و دوست داشت ببینه خوبه یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به آرزوهات برس... بیخیال حرف بقیع.... شانس وموفقیت همیشه در ازواج نیس... نذار کسی جلوی موفقیت رو بگیره و بعدا یک روزی بیایی اینجا تاپیک بزنی که شوهرم فلان و بهمان و بسان....

راست میگن دقیقا بعد ازدواج هم میتونی به رویاهات برسی دلیل نمیشه حالا با نویسندگی رفتن شغل پیدا میکنی ...

کلا هر خاستگاری که برام میاد استرس دارم  یعنی انگار میخوان جونمو بگیرن  حالم بد میشه  حالت عادی میگم چقد خوبه ازدواج  شرایط پیش میاد حالم بد میشه

اولین شرط ازدواج کشش از لحاظ ظاهره حالا تو میگی ندارم پس ولش کن به زور که نمیتونن شوهرت بدن

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
راست میگن دقیقا بعد ازدواج هم میتونی به رویاهات برسی دلیل نمیشه حالا با نویسندگی رفتن شغل پیدا میکنی ...

شاغل بودم من حسابداری خوندم  دارم برای ارشد میخونم اما با ازدواج دستو پام بسته میشه

بنظرم چون اصلا به ازدواج میلی نداره ظاهرشم به دل ننشسته

اره ندارم  بعضی وقتا میبینم عکس بوس و اینا تو اینستا دلم میخواد شوهر داشته باشم اما واقعا میلی ندارم تو موقعیتی که پیش میاد واقعا نمیدونم چرا