2777
2789
عنوان

خواهرم تو نامزدی باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 126 پست
یعنی خونه باباش زایمان کنه؟ نهایتا هفت هشت ماه دیگه بدنیا میاد  اسی برن سریع یه اجاره کنن ب ...

باید همین کارو کنن 

چون اگه خانوادمون بفمن مخصوصا بابام از خونه بیرونش میکنه خیلی حساسن خواهرم بی عقلم با اینکه میدونه وضع خانواده رو تن ب همچین کاری داده از استرس دارم میمیرم 

اولا توبه کنن، رابطه نا مشروع چا معنایی داره؟؟؟

نامشروع نبوده صیغه ان

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یعنی الان نداره برنامه ریزی کرده بودن خرداد عقد کنن ماه دیگه برن سر زندگی  من حس میکنم نامز ...

پس حتماً یه بزرگتر رو در جریان بذارید،نزار خواهرت سر خود کاری کنه.

با خانواده ات صحبت کن و پشت خواهرت باشید تا خدایی نکرده افسرده نشه،یهو یه کاری دست خودش بده.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
خوب اینطوری میتونه بگه تو عقد باردارشده زودتر برن سره خونه زندگیشون شایدم بقیه کمک کرن.بلاخره باید ع ...

میترسم پسره بزنه زیرش اخه گفته بندازیم 

من باید با خواهرم صحبت کنم که زیر فشار بزاره و سقط نکنه و فقط نگرانی من بابامه 

میترسم پسره بزنه زیرش اخه گفته بندازیم  من باید با خواهرم صحبت کنم که زیر فشار بزاره و سقط نکن ...

نمیتونه بزنه زیرش 

مگه کشکِ

اجازه ندین دامادتون خواهرتونو مجبور به سقط کنه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

چاره ای نیس یه بچه بیچاره بیفته این وسط که بدتره 

درسته ولی گناه داره .باید جلو کارشو میگرفت به عواقبش فکر میکرد .ماها همه از ۱۸ سالگی نیاز جنسی داشتیم اما سعی ب کنترل کردیم حداقل نباید دخول انجام میداد

خدایا شکرت   
نه یعنی الان نداره برنامه ریزی کرده بودن خرداد عقد کنن ماه دیگه برن سر زندگی  من حس میکنم نامز ...

دقیقا بخاطر همین باید به پدر و مادرتون بگین خرخرشو بچسبه باید پدرومادر دامادم خبر داشته باشن.الان خاهرتو اصطلاحا بکشن بهتر از اینه که دختر بودنشو از دست بده فردا هم طلاق

بعد ببخشید وقت شناسنامه دادن به بچه به مشکل بر نمی خورند؟تاریخ عقد پدرومادربه وجود اومدن بچه نمی خور ...

نه فکر نکنم نمیدونم اخه محرم بودن صیغه خوندن فکر نکنم مشکلی داشته باشه