2777
2789
عنوان

خواهرم تو نامزدی باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 126 پست
میترسم پسره بزنه زیرش اخه گفته بندازیم  من باید با خواهرم صحبت کنم که زیر فشار بزاره و سقط نکن ...

خیلی شرایط بدیه تو میتونی با بابات صحبت کنی؟

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی گناه داره .باید جلو کارشو میگرفت به عواقبش فکر میکرد .ماها همه از ۱۸ سالگی نیاز جنسی داشتی ...

صد در صد ،وقتی میگیم رابطه تو این دوران اشتباهه یه عده ساز روشنفکری میزنن  که آره محرمن ،بابا به خدا کاری ندارم به اسلامی بودنش  اما این قضیه رو برای این گذاشتن چون زن ضرر میکنه زن رسوا میشه ،خیال کردی زیر یه سقف برن خوشبخت میشن همیشه متلک اینو میشنوه که اگه اون اتفاق نمیفتاد مجبور نمیشدم باهات ازدواج کنم

صد در صد ،وقتی میگیم رابطه تو این دوران اشتباهه یه عده ساز روشنفکری میزنن  که آره محرمن ،بابا ب ...

البته ربطی به روشن فکری نداشت 

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
صد در صد ،وقتی میگیم رابطه تو این دوران اشتباهه یه عده ساز روشنفکری میزنن  که آره محرمن ،بابا ب ...

🥺🥺🥺🥺حالا من چیکار کنم نمیخام مادرم غصه بخوره خودش اسم روش بیفته بابام از سکته میکنه اگه بفمه 

🥺🥺🥺🥺حالا من چیکار کنم نمیخام مادرم غصه بخوره خودش اسم روش بیفته بابام از سکته میکنه اگه بفمه&nbs ...

ببین برین با اون آقا حرف بزنین تنها راه اینه  که اون همه چیو الان مشخص میکنه و بنظرم پافشاری تو نگه داشتن بچه اشتباه محض زندگی زورکی عاقبت نداره 

🥺🥺🥺🥺حالا من چیکار کنم نمیخام مادرم غصه بخوره خودش اسم روش بیفته بابام از سکته میکنه اگه بفمه&nbs ...

من تعجب میکنم خانواده مذهبی هستین بابات سختگیره بعد دختر طفل معصومو صیغه میکنید؟ آخه چرا؟مقصر اصلی این داستان پدر مادر شماهستن یه لحظه پیش بینی نکردن ممکنه همچین اتفاقی بیفته    واقعاسادگی کردن

مایک دقیقه دخترمون صیغه نمیکنیم فقط عقد الان میفهمم چرا

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

اره میتونم من باز بزرگ‌ترم شاید بتونم یکاری کنم حداقل نکشتش

پس باهاش حرف بزن نامحرمم که نبودن بگو میخواد از زیرش در بره.خدا کمکتون کنه 

شوهرش دستش تنگه گفته بندازیم  چون عقدم کنن ب این زودیا نمیتونه مراسم بگیرن  خیلی او ...

سلام به مادرت حتما بگو صددرصد خیلی ناراحت میشه ولی اولش دونستن مادرپدر بهتره اونا عاقلترن تجربه دارن تصمیم بهتری میگیرن خدا نکرده خدا نکرده فردا اتفاقی بیوفته مامانت دلش میشکنه ک چرا بهش نگفتین نترس نمیکشتش کنار میان دنبال راه حل میگردن دیگه