2777
2789
عنوان

خواهرم تو نامزدی باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 126 پست

الان دیگه هر لحظه بیشتر ارزش داره سریعتر بساط عروسی رو راه بندازید پسره بره سریع بخانوادش بگه عقد کنن زود بعد عقد به خانواده خودتون بگید که حداقل تو عقد بوده بعد سریع بساط عروسی رو بچینید یام کلا عروسی نگیرن برن خودنشون کرونارو بهونه کنن

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی خربزه میخوره پای لرزش میشینه. آخه کسیکه هنوز عقد نکرده باید رابطه داشته باشه!!!؟؟؟ حتی توی عقد هم نباید رابطه باشه. خیلی وضع خراب شده. حقا قدیمیها همه چیزشون رو حساب بود. الان داماد بگه نمیخام خواهرت باید چکنه؟ توی کدوم محضر و شناسنامه اسمشون هست. خواهرت مگه بچه بوده که تن به این کار داده؟ تنها راه اینه که زودتر عقد کنن و به بهونه صرفه جویی اقتصادی یه مهمونی کوچیک بگیرن و برن سر خونه زندگیشون

شوهرش دستش تنگه گفته بندازیم  چون عقدم کنن ب این زودیا نمیتونه مراسم بگیرن  خیلی او ...

وضعش بد بود بیخود کرد رابطه کامل انجام داد 😐😐😐فقط بلدن دختر و خانواده اش رو تو مشکل و دردسر بزارن

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

نه به همه بگید

چون اسمش تو شناسنامه نیست اکه  پسره بزنه زیرش چجوزی میخواید ثابت کنید

حتما همین الان هر دوتا خانواده رو در جریان بزارید

بگید خود پسره بره به خانوادش بگه 

که پسفردا تهمت نزنن

چندشب پیش همینجا دعوا بود که چرا برای نامزدی عقد میکنن اسم میزارن رو طرف شاید نشه مگه قراره همو بخورن فقط اشناییه دیگه!.از همین تریبون اعلام میکنم بله!!!الاهی العفو😔

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
الان دیگه هر لحظه بیشتر ارزش داره سریعتر بساط عروسی رو راه بندازید پسره بره سریع بخانوادش بگه عقد کن ...

منم به خواهرم همینو گفتم که زودتر عقد کنن که حداقل بگن تو عقد باردار شده 

ولی دامادمون گفته ب این زودیا نمیتونیم بریم سر زندگی نه جهاز خریده نه خونه دارن 

عزیزم بعضی خانواده ها اینو آبرو ریزی میدونن سعی کنید اگه خانواده شما از این خانواده هاست که واکنش خیلی بدی دارن  تا جای که میتونید نگید 

کاری کنید سریع برن سر خونه زندگیشون ان شا الله