2777
2789
عنوان

یکی به من بگه چجوری راحت بچم از پوشک بگیرم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بدم دارو یا سوپی چیزی؟؟؟

دارو و اينا من واقعا بلد نيستم اگر يبوستش اذيتش كرد يه دكتر ببرش خود دكتر دارو ميده اما براي بچه ي من مثلا شير عسل يه ليوان بخوره يا مثلا آب هندونه اينا ميزنه مياد 

دارو و اينا من واقعا بلد نيستم اگر يبوستش اذيتش كرد يه دكتر ببرش خود دكتر دارو ميده اما براي بچه ي م ...

فک کنم اب هندونه موثر باشه چون یبار خورد شکمش رون شد

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
اخه این خبر میده خودش میدوه واسه دشویی اما پی پیش انگار میترسه خیلی خودش نگه میداره

پسر منم وقتی میخواد پی پی کنه برام پوشک میاره ک ببندم براش ک پی پی کنه

فقط جیش رو میره دستشویی

حالا اولشه کم کم ترسش میریزه

پسر منم وقتی میخواد پی پی کنه برام پوشک میاره ک ببندم براش ک پی پی کنه فقط جیش رو میره دستشویی حال ...

این زود میره برا دشویی ولی میترسه کاری کنه هی میگه بشور

هیج جا نمیرم  جیشش الان یه ماه راحتم خودش میره کارش انجام میده میگه بشور ولی این و خیلی اذیته ...

عزیزم درد منو داری 

بچت وزنش یخده کم نیست

یبوست داره شربت سنا گل بگیر مخصوص بچه هاس طعمشم خوبه بهش بده تا راحت کارشو بکنه 

منم مشکل شما رو داشتم

عزیزم درد منو داری  بچت وزنش یخده کم نیست یبوست داره شربت سنا گل بگیر مخصوص بچه هاس طعمشم خوب ...

اره یبوست هست هنوز درگیرم یکی دو ساعتی تو دشویی میمونم تا کارش بکنه😥😥

اگه با باز شدن مدارس و مهد کودک ها نگرانی که کودک عزیزت بیمار شه یا کرونا و آنفولانزا رو به خونه بیاره حتما سیستم ایمنیشو تقویت کن. ما به شما شربت ردکولد رو توصیه می کنیم. ردکولد یه محصول دانش بنیان و کاملا طبیعه، از عصاره عناب و شیرین بیان ساخته شده و سرشار از ویتامین ها و ترکیبات ضد ویروس هست. این شربت خوش مزه هم تو کانادا ثبت شده و هم تو ایران مجوز داره و حتی برای پیشگیری و درمان کرونا هم توصیه شده. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. اینم لینک خرید آنلاین:
https://pasarpharma.com/product/redcold/

اگه دنبال یه تقویت کننده عالی برای رشد قدی و هوش کودکتون می گردید من به شما هانی ژل رو توصیه می کنم. هانی ژل کاملا طبیعه و سرشار از ویتامین، پروتئین، مواد مغذی و ژل رویال هست. هانی ژل به رشد بچه ها کمک می کنه، حافظه شونو تقویت می کنه و باعث میشه سیستم ایمنی قوی تری هم داشته باشن. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. https://pasarpharma.com/product/%d9%87%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%98%d9%84/