2777
2789

الان یه ساعت تو دسشویی بیرون نمیاد فقط با شلنگ اب بازی میکنه

برا جیشش مشکل ندارم ولی ببخشیدا واسه پی پیش مکافات دارم 🤕 انگار میترسه خودش نگه میداره نمیدونم چکنم

البته خبر میده

الان دو سال و سه ماهشه

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖

طبیعیه کم کم راه میفته

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحتی نداره ی ماه تا 40روز درگیری 

اول هر ده دیقه ی رب باید ببری توالت چون بگی جیش متوجه نمیشن باید با اولین جیش کلی دست هورا نثارش کنی ولی اگه بیرونم کثیف کاری کرد دعواش نکن شورت اموزشی بگیر ولی از زمانی که تصمیم گرفتی دیگه پوشک نلند ی ماهم جایی نرو

دختر منو در آستانه 3سالگی در طول 2روز از پوشک گرفتم عالی بود برعکس پسرمو 2سالگی با کلی اذیت شدن از ...

اخه این خبر میده خودش میدوه واسه دشویی اما پی پیش انگار میترسه خیلی خودش نگه میداره

وای منم از ماهه دیگه میخوام پسرمو از پوشک بگیرم از الان غصم گرفته

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
اخه این خبر میده خودش میدوه واسه دشویی اما پی پیش انگار میترسه خیلی خودش نگه میداره

دختر منم از 2سالگی میگفت حتی زودتر اما واقعا مث اینکه آمادگی نداشت منم بی خیال شدم 2هفته پیش خیلی راحت قبول کرد بره کارشو انجام بده 

خیلی باهاش، حرف بزن من همش میگفتم پی پی دلش تنگ شده بره پیش مامانش😁

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
راحتی نداره ی ماه تا 40روز درگیری  اول هر ده دیقه ی رب باید ببری توالت چون بگی جیش متوجه نمیشن ...

هیج جا نمیرم 

جیشش الان یه ماه راحتم خودش میره کارش انجام میده میگه بشور

ولی این و خیلی اذیته اصلا نمیشینه الان یه ساعت گفته پی پی دارم ولی هنوز کارش انجام نداده😥