2777
2789
عنوان

بعد ۴ سال فهمیدم کراشم لاشیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
چی میشد زودتر میفهمیدیم..

اشکال نداره 

ببین پسرا خیلی با دخترا فرق دارن 

دوستیشون ، رفاقتشون با پسرا ، نشست و برخاستاشون ، خیلی هاشون اهل همه چی هستن 

با احترام به اقایون خوب جامعه 

مثل ما دخترا نیستن  که اهل توخونه موندن باشن

پس باعث بشه حواس جمع بشی 

سعی کن زود نشناخته از کسی خوشت نیاد 

اصلا توی ذهنت واسه خودت قصه نبافی چون ما دخترا نباید خیال بیهوده کنیم وقتی قصه ای جدی نیست 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش بگو قطعا دوستت داشته باشه کنار میکشه

کنار هم بکشه مامانم  راضی نمیشه  با من باشه

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

عزیزم میتونی باهاش صحبت کنی دیگه دنبالشون نره .کارهای بدتر از اینا هم هست

اارتباطی باهاش ندارم حتی در حد سلام علیک  من وابسته چهرشم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

عزیزم حالا که دیدی چطور ادمیه پس سعی کن فراموش کنی. سخته ولی میشه. خوبه که بلاخره شناختیش

ولی هرشب بهش فکرمیکردم

هعی خدا ک میدید چرا گذاشت ادامه پیداکنه!.😔

منم ۲ سال عاشق یکی بودم یعنی کراشم اون نمیدونه چند وقتیه فهمیدم میخواد بره خارج 😔😔😔😔😔 همه چی ...

بیا ور دلم  زار بزنیم یا اینکه عشقامونو خاک کنیم