2777
2789
عنوان

اگه بخواین به یکی که دلش نمیخواد زنده بمونه امید بدین چی میگین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 32 پست
خب اونی که میترسه و بهترین آدم زندگی هم نداره چی؟؟

دقیقامثل منه خودم ب خودم گفتم دشمن شادکن نباشم و تلاشموکنم بالاخره ک میمیرم روزاهم زودمیگذره تهش مردنه چرا خدارو ازخودم ناامیدکنم اون دنیارم ازحووم بگیرم راستش یادگرفتم قوی باشم اگه کسی شبیه من باشه بهش میگم قوی باش صبورباشه وهمت کنه مشکلاتشوحل کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینجاست که فکر میکنم حتی اگه هم برم داغ رو دل کسی نمیمونه

اووو برای خودتونه؟ یا کسی دیگه؟ 

ممکن از ناممکن پرسید خانه ات کجاست؟                  گفت در رویای یک ناتوان              
خب پس در این صورت اگ با حرف زدن از سمت شما اتفاقی نیوفتاد باید مراجعه ب روان شناس بشه 

همه چیز اونجوری نیست که فکرشو میکنی

امیدوارم که هیچ وقت این اتفاق برات نیوفته  ولی این حرف منو شاید یکی دو سال دیگه بفهمی

همه چیز اونجوری نیست که فکرشو میکنی امیدوارم که هیچ وقت این اتفاق برات نیوفته  ولی این حرف منو ...

عزیز دلم من ک از شرایط شما مطلع نیستم شما ی تاپیک زدی منم ج دادم امیدوارم مشکلت حل شه 💙

خودم

ببخشید ک دخالت میکنم ب کنکور مربوط میشه اینو باتوجه ب امضاتون گفتم. 

اگه ب کنکور مربوطه ک منم پشت کنکوریم مثل شما 😁

فکر نکنم... دوساله درگیرم ولی هیچی به هیچی

اصلا حقرهمچین حرفی رو نداری .تواین دنیا برای ماموریتت  اینجایی .وقتی تموم شد لازم نیست زحمت بکشی خودشون بااحترام منتقلت میکنن اونور فقط مواظب باش باکیسه پر بری 

لایک نکنید .توروخدا 
مشکل اینجاست که فکر میکنم حتی اگه هم برم داغ رو دل کسی نمیمونه

بمون و واسه خودت زندگی کن همه ادما میرن‌ چه دوست چه دشمن همه یه روزی میرن حتی خانواده یه روزی جلو روت در میاد و کمرتو میشکنه(:

ببخشید ک دخالت میکنم ب کنکور مربوط میشه اینو باتوجه ب امضاتون گفتم.  اگه ب کنکور مربوطه ک منم ...

کنکور هم تاثی. داره ولی خب خیلی چیزای دیگه هم هست که از همون بچگی هی جمع شدن و جمع شدن الان یهو منفجر شدن و داغونم کردن