2777
2789

تاحالا تجربه ی همچین برخوردایی رو داشتین و اگه بخواین یکی رو منصرف کنین و به زندگی کردن امیدوارش کنین چی میگین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگم یعنی انقدر ناتوان و ضعیفی ک نمیتونی شرایط  زندگیت رو تغییر بدی و میخوای بمیری. یعنی حاضر نیستی حتی واسه ی ذره بهتر شدن زندگیت تلاش کنی... 

با وجود خدا و تلاش خودت ناممکن، ممکن میشه 

ممکن از ناممکن پرسید خانه ات کجاست؟                  گفت در رویای یک ناتوان              

میگم اگه فقط یه نفرم داری تو این دنیا که دوستت داره پدر مادر همسر خواهر برادر... بخاطر عذاب و غم دایمی که رو دل اون میذاری نکن

آ قربون دهنت یه صلوات اگه خواستی واسه حاجت دلم بفرست💚
فکر نکنم... دوساله درگیرم ولی هیچی به هیچی

زمانش مهم نیست. فقط بدون که تو این دنیا نه خوشی ها پایداره نه ناخوشی ها. نه تو خوشی ها ذوق مرگ بشو نه تو ناخوشی ها دق مرگ. عمر همه گذشته و میگذره و روزی به دیدار خدا میریم و هیج کسم یه کفن بیشتر با خودش نمی‌بره. فقط حواست باشه چی ببری با خودت همین.بقیه رو ولش.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

میگم زندگی سخته و ی راه پر از پیچ وخمه ک تهش میرسی ب موفقیت و خوشبختی اگ تونسی باهاش بجنگی یعنی قوی هسی و تموم مشکلاتت حل میشه ولی اگ حرف از مردن زدی و ناامید بودی  یعنی خیلی ضعیفی 😐قوی باش بجنگ با مشکلاتت و برس ب خاسته هات جوری ک دلت میخاد 

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...

یک اینکه تا وقتی خدا هست و حواسش بهته نباید اینکارو بکنی

و اینکه هر بد شانسی ای که اورده قطعا پشت سرش یک حکمتی داشته 

من خودم با اینکه چندین بار بهم تعرض شده ولی بازم دارم زندگی میکنم پس تو هم میتونی قشنگم(:

بهش میگم یعنی انقدر ناتوان و ضعیفی ک نمیتونی شرایط  زندگیت رو تغییر بدی و میخوای بمیری. یعنی حا ...

هر چقدر هم تلاش بکنه ادم یه وقتایی واقعا جواب نمیده

و اینکه اونی که بخواد این کارو انجام بده دیگه اونقدر از همه چیز و همه کس بریده که اصن براش مهم نی که بهش بگن ضعیف و ناتوان 

میگم اگه فقط یه نفرم داری تو این دنیا که دوستت داره پدر مادر همسر خواهر برادر... بخاطر عذاب و غم دای ...

مشکل اینجاست که فکر میکنم حتی اگه هم برم داغ رو دل کسی نمیمونه

هر چقدر هم تلاش بکنه ادم یه وقتایی واقعا جواب نمیده و اینکه اونی که بخواد این کارو انجام بده دیگه ا ...

خب پس در این صورت اگ با حرف زدن از سمت شما اتفاقی نیوفتاد باید مراجعه ب روان شناس بشه 

ممکن از ناممکن پرسید خانه ات کجاست؟                  گفت در رویای یک ناتوان