2777
2789
عنوان

از مستاجری خسته شدم😭

711 بازدید | 22 پست

با اینکه تو این ۷سال هرجا رفتیم ۳سال موندیم اما باز خیلی بهم سخت گذشته ...ناراحتم‌..قبلا چندبار تا پای معامله و خرید خونه رفتیم اما شوهر بیخیال همه چی رو بهم زد...تا اینکه گرونی شد .. خونه ای ک متری ۲بود شده ۲۰ ... الان جایی ک هستیم رو صاحب خونه فروخته باید ماه بعد بریم ...اجاره هام افتضاح اوضاعش...نمیدونم ب این وضع چ میشه کرد.اصلا صاحب خونه میشیم یا نه😭

انشالله به حق همین شبای عزیز صاحبخونه میشی

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدررر درکت میکنم چقدر شرایطت مثل منه شوهر منم خیلی بیخیاله 

دیگه خودم تصمیم گرفتم ذره ذره جمع کنم دیگه از شوهرم ناامید شدم

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
واقعا همینه میگن قدر زندگی تونو بدونید ها الان من آرزومه برم خونه اجاره ای حالا خونه خودم پیشکش

چرا عزیزم؟؟  اخه خسته شدم از اینکه مدام اثاث جمع کنم .یا یسری آدم بیان خونه ام و سرک بکشن ب هوای خرید