2777
2789
عنوان

قهر کردن با شوهرم

609 بازدید | 41 پست

سلام خانما من از دیشب تا الان با شوهرم بخاطرع ی موضوع خیلی کوچیک قهر کردم رفتیم پارک خودم تنهایی رفتم پیاده روی حتی عین خیالش نبود کجا رفتم تنهایی 

کلا باهام حرف نزد تا خونه رفتیم خونه  گرفتیم خوابیدیم منم کلی دلم پر بود اومدم تو حال خوابیدم و گریه کردم 

صبح که خواست که بره دید جدا خوابیدم بازم عین خیالش نیومد توی خانوادتون عروساشون میان منت کشی از جاری هام شنیدم ولی من نمیخوام از الان برم منت کشی چون تا آخر عمر من باید پیش قدم شم  و اونم خیلی سرسخته بنظرتون به این کارم ادامه بدم ؟با وجود اینکه خیلی اذیت میشم 

آره منت نکش 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا کسی که مقصره عذرخواهی می‌کنه  با روال خانواده و پررویی و اول کاری نیست هرکی مقصزه اون ...

میدونید برگشت گفت اون دختره چه زشتی میگیره عادت کرده منو اینجوری حساس کنه چندین باره ایندفعه منم گفتم  چه قدر اون پسره خوشگل راه می‌ره بخاطرع این بود نمی‌دونم مقصره کدومونیم 

میدونید برگشت گفت اون دختره چه زشتی میگیره عادت کرده منو اینجوری حساس کنه چندین باره ایندفعه منم گفت ...

جفتتون بیشتر هم همسرت 😶😶😶😶

فهمیده حساسی برا همین 🤐🤐🤐🤐 کاش از اول واکنش نمی‌دادی تا ازت استفاده نکنه 

حالا که اینطوره قهر قهر تا روز قیامت

جفتتون بیشتر هم همسرت 😶😶😶😶 فهمیده حساسی برا همین 🤐🤐🤐🤐 کاش از اول واکنش نمی‌دادی تا ازت استف ...

به دخترا خیلی نگاه می‌کنه می‌دونم قصدی ندارم و به نیتی نیست ولی اذیت میشم  

نه اصلا هیچ زمانی جدا نخواب  نباید جدا می‌خوابیدی

یاد این میفتم چه طوری عین خیالش نبود منم جدا خوابیدم 

امشبم جدا می‌خوابیدم بینم چه واکنشی نشون میده ؟یا نه