2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دوستای پسرم خیلی مودبم🤣 همشون میدونن بعد ی بار حواسم نبود میخواستم تو خصوصی ویس بدم برا دوست ص ...

وااااااااااااااای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آدما‌نمیدونن‌چجوری‌میتونن‌با‌کوچیک‌ترین‌حرفاشون چه‌حال‌بدی‌بهت‌وارد‌کنن(:

یه بار رفته بودیم شمال لب دریا یه عالمه پسر خوشگل موشگل بود من اومدم فاز دلبری بردارم موهامو باز کردم ریختم دورم کلاه مو گذاشتم سرم لب دریا شروع کردم قدم زدن جلوی اونا بعد یه خورده جلوشون وایسادم پشت به اونا رو به دریا دستا مو باز کردم سرمو گرفتم رو به اسمون باد میزد لای موهام اصلا یه صحنه عالی یک دفعه یه توپ والیبال خورد وسط مغزم شتررررررررق  خودمم افتادم تو دریا خیس اب شدم اون پسر ها هم تا تونستن خندیدن و مسخرم کردم

من لعنتی برای چی باید هر وقت عشوه بریزم ضایع شم اه اه 

مال من نی:) 

یه پسری اومده بود مهمونی خونمون  تنهایی  سر سفره مامانم یه چیز خنده دار گفت که بقیه لبخند ...

منم این اتفاق واسم افتاده ولی نه پیش پسر

داشتم تو مدرسه آب میخوردم دوستم یه چیزی گفت من آب از دهنم پاشید بیرون 

خدارو شکر رو صورتش نپاشید🤣🤣

داشتم تو پله ها خیلی با کلاس راه میرفتم چادرم زیر پام شد خوردم زمین  جلوم نخندیدن ولی بعدش که ...

واییی مث من 

یه بارم تو خونه کسی نبود شلوارم این گشادای دامنی بود بعد درازم بود پام رفت توش با مخ افتادم زمین 😐

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم

یکی افتاده بود دنبالم مخ میزد موقعی ک میخاسم برم ی مسیر دیگه گفتم ببخشید با اجازه😐😐😐 چرا آخه؟؟؟😐اونمگف خواهش میکنم بفرمایید حالا تا قبلش داشت ب خز ترین حالت ممکن مخ میزدا