2777
2789
عنوان

تجربه من از آب برنج برای مو

| مشاهده متن کامل بحث + 162717 بازدید | 119 پست
چقدربرنج و چقدر آب میریزی؟ تا کی بجوشه ؟

من نصف لیوان برنج میریزم آب سه لیوان ..ده دقیقه جوشید آبش برمیدارم ..بزارشب بمونه

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

اب برنج واقعا خوبه من حوصلم نکشید ولی کسی ادامه بده عالیه هم ریزش کم میشه هم رشد مو زیاد

براز دخترای جوونم خیلی خوبه چون جلوی سفیدی مو رو میگیره

البته فقط برنج ایرانی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا کامل تو ضیح بده  چقد روی مو بمونه  در حد اسپری یا کاملا خیس بشه  بعدش موهارو ...

یک شب بمونه بهتر نتیجه میده ...موهاتو کلا خیس کن ...بعد با شامپو بشور 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
من به صورتم میزنم خیلی خوبه

آب برنج رو؟ برای چی خوبه ؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
ممنونم، عزیزم🙏🙏🙏

خواهش میکنم قشنگم

چطوری باید استفاده کرد هم لطفا میگید

پایین گفتم گلم

خیلی لخت میکنه

موهای من موج داره ینی اونارو باز میکنه ؟ دوست دارم موجشو اخه 🥲

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

اگه دوست دارین موهای عالی داشته باشین بدون موخوره و پرپشت و نرم حتما از آب برنج استفاده کنین 

یک شب بمونه بهتر نتیجه میده ...موهاتو کلا خیس کن ...بعد با شامپو بشور 

عزیزم ببین درست متوجه شدم

تقریبا ۶ برابر برنج اب بریزیم و بذاریم بجوشه وقتی درحلل جوش بود برش میداریم و صاف میکنیم و اب برنج تا یک هفته داخل یخچال قابل مصرفه

تقریبا ۱۲ ساعت قبل از حمان به موهامون میزنیم و عین حالت عادی  میکنیم درسته؟؟؟؟؟

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  
موهای من موج داره ینی اونارو باز میکنه ؟ دوست دارم موجشو اخه 🥲

نرم میشه ...خیلی خشگل و براق میکنه