2777
2789
عنوان

تجربه من از آب برنج برای مو

| مشاهده متن کامل بحث + 162763 بازدید | 119 پست
من به صورتم میزنم خیلی خوبه

برای صورت کاراییش چیه ؟

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

بعد با برنج بی نمک و روغن چیکار میکنی اسی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین درست متوجه شدم تقریبا ۶ برابر برنج اب بریزیم و بذاریم بجوشه وقتی درحلل جوش بود برش میدار ...

قشنگم شما نصف لیوان برنج بریز بعد سه چهار لیوان آب بریز بزار بجوشه ده دقیقه ...آبشو بزن به موهات قشنگ خیس شه یک شب بمونه رو موهات و بعد برو حمام بشور 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
سلام میشه برای شفای پدرم یه حمد شفا بخونید ممنون

حتما عزیزم ...انشالله زود زود حالشون خوب سه

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
بعد با برنج بی نمک و روغن چیکار میکنی اسی

میزارم گنجشکا میخورن

قشنگم شما نصف لیوان برنج بریز بعد سه چهار لیوان آب بریز بزار بجوشه ده دقیقه ...آبشو بزن به موهات قشن ...

مرسی 😚🤗😊

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  
وای اسی حالا یه چیزی کشف کردی قطره چکونی میگی خب کامل توضیح بده تا ما هم کامل دعات کنیم ،،،کچل شدم ب ...

عزیزم شما روغن تراپی هم انجام بده ...از روغن کرچک استفاده کن ...تو آب برنج روغن کرچک بریز بزن به موهات ...طرز تهیه آب برنج گفتم 

هرروز میزدین؟

هقته ای سه بار بزن 

میزارم گنجشکا میخورن

خدایی  برنج کیلو 70 80 تومنو نمیشه ریخت گنجشک بخوره شنیدم برنجو که خیس میکنی اونم میشه استفاده کرد

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اگه دوست دارین موهای عالی داشته باشین بدون موخوره و پرپشت و نرم حتما از آب برنج استفاده کنین 

توحموم استفاده میکنی؟ من پارسال یبار زدم توحموم یربع نشستم دیگه حوصله ام سر رفت شستم.شما بعداز چند دقیقه میشوری؟

عزیزم یعنی یه شب موهاتو که با آب برنج خیسوندی بمونه و فرداش میشوری؟

بله عزیزم