2777
2789
عنوان

تجربه من از آب برنج برای مو

| مشاهده متن کامل بحث + 162660 بازدید | 119 پست
موهای آسیب دیده رو ترمیم می‌کنه 

طرز استفاده چطوره؟

برنج و خیس میکنی ابشو برمیداری درستهط

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی لیوان تا چند روز قابل مصرفه؟

تا یک هفته تو یخچال بمونه 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
طرز استفاده چطوره؟ برنج و خیس میکنی ابشو برمیداری درستهط

من میزارم میجوسه بدون نمک و روغن و آبش برمیدارم این روش بهتره

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

لایک لطفا

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
اول ازهمه رو رشد مو خیلی تاثیر داره و خیلی موهارو خیلی نرم می‌کنه ومو خیلی پر پشت میشه حتما امتحان ک ...

عزیزم ببخشید منظور از آب برنج آب برنجی که خیس خورده یا وقتی میپزیم آبکش میکنیم. کدومش عزیزم

میگن لختم میکنه  آبی که برنج رو آبکش میکنیم بزنیم به موهامون گلم

خیلی لخت میکنه

اول ازهمه رو رشد مو خیلی تاثیر داره و خیلی موهارو خیلی نرم می‌کنه ومو خیلی پر پشت میشه حتما امتحان ک ...

چطوری باید استفاده کرد هم لطفا میگید

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
من میزارم میجوسه بدون نمک و روغن و آبش برمیدارم این روش بهتره

چقدربرنج و چقدر آب میریزی؟ تا کی بجوشه ؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
عزیزم ببخشید منظور از آب برنج آب برنجی که خیس خورده یا وقتی میپزیم آبکش میکنیم. کدومش عزیزم

برنج بزارین بدون نمک و روغن بجوشه آبش برنین