2777
2789
عنوان

تجربه من از آب برنج برای مو

162620 بازدید | 119 پست

سلام خشگلا کسایی که دوس دارن بدونن بیاین براتون بگم 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

خب

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

بفرما

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ازهمه رو رشد مو خیلی تاثیر داره و خیلی موهارو خیلی نرم می‌کنه ومو خیلی پر پشت میشه حتما امتحان کنین

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
اول ازهمه رو رشد مو خیلی تاثیر داره و خیلی موهارو خیلی نرم می‌کنه ومو خیلی پر پشت میشه حتما امتحان ک ...

همین؟

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
همین؟

موهای آسیب دیده رو ترمیم می‌کنه 

اول ازهمه رو رشد مو خیلی تاثیر داره و خیلی موهارو خیلی نرم می‌کنه ومو خیلی پر پشت میشه حتما امتحان ک ...

آب برنج یعنی وقتی برنج رو دم میکنید اون ابش که برنج توش خیس خورده رو می ریزیم رو سرتون؟؟؟ اخه من برنجم رو دمی می کنم  نه ابکش فکر کنم نمیشه😅

خب میشه بگی چطوری آب برنج رو درست کردی ؟ 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..