یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو ابتدایی عضو فرزانگان بودم، مثلا جلسه میذاشتن واسمون، منم هی تو راه رو تند تند راه میرفتم که یعنی عجله دارم و ساعتمو نگاه میکردم، رفتم بوفه مدرسه بدون صف گفتم من جلسه دارم به من بدون صف خوراکی بده😶
با شوهرم دعوام شد الکی دستم رو گذاشتم رو قلبم بدبخت چنان شیرجه زد سمتم...همش میگفت چی شده ؟؟ غلط کردم پاشو ببرمت دکتر...اخرش نتونستم خندمو کنترل کنم زدم زیرخنده😂
کارگر ساختمون داشتیم یه پسر باهاشون بود خییلی خوشگل و تو دل برو بود بعد در طول روز زنگ خونه مونو میزدن کار داشتن ، همیشه م اون پسره میومد یه بار زنگ خونه مونو زد من تو آشپزخونه داشتم ظرف میشستم صدای زنگو شنیدم عین میک میک رفتمسمت آیفون از آشپزخونه داد زدم کسی درو باز نکنه همه تو هال بودن 😂
یبار تازه یه اهنگ جدیدی بیرون اومده بود ماهم کلیپش رو داشتیم تو کامپیوتر، مهمون داشتیم اون کلیپه بالا نمبومد هی خاهرم میگف بالا نمباد ولش کن من گیییر داده بودم نههههه بایدددد بالا بیاد مهمونا هم ریسه میرفتن
مرررگ حالا اون کلیپه بالا اومدنش چه توفیری برات دارههه🥲🥲🥲
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻