پسرم حدودا ی هفته دیگ ۳ ماه تموم میشه... تا ی هفته قبل خیلی اروم بود شب میخابید بیدار ک میشد شیر توخواب میخورد و باز میخابیدحتی میشد گاهی ۷ ساعت پشت سرهم بخابه. هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک ولی خشک بیشتر میدم. الان ی هفته ای میشه شب یا ظهر یا صبحای زود بیدار میشه همش گریه و جیغ میزنه دلدر میشه پاهاشو جمع میکنه و نفخ میگیره... ماساژ میدم گرمیچر و کامی کالم و پدی لاکتم میدم ولی اثر ندارن... از چیه؟ طبیعیه.؟ ناراحتم براش خیلی...
به پشت بچه بین دوکتف دست بزن ببین سرده؟ قولنج کرده
دل دردش از سردیه
یه پارچه ای شالی دور شکمش ببند گرم باشه روغن زیتون حتما بزن
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید
بله در هر صورت حتما دکتر ببرید چون بچه خیلی درد داره. پسر من هم اصلا بالا اوردن نداشت برای همین بهش میگن ریفلاکس پنهان. اگر درست یادم باشه پسر من به خودش میپیچید و یا ناگهان بیعلت گریههای شدید میکرد.
حولهی کمی گرم بهش کمک میکنه من تا حدود یک سالگی وقتی میخوابید روی شکمش میذاشتم. بچه رو از روی شکم روی دستتون بخوابونید و راه ببرید هم بهش کمک میکنه. ماساژ ملایم هم عالیه، هم بهش آرامش میده و هم دردشرو تسکین میده.
طفلکیا تا بیان کمی بزرگ شن هم این شکمدردا هست و هم دندون دراوردن.