2777
2789

شب های قدر بود که یه بنده خدایی و دیدم که بچه چهارمش و حامله بود مثلا نمیخواست من بفهمم ولی از برآمدگی شکمش فهمیدم 

گفتم فلانی حامله ای چرا مراقب نبودی چرا سقطش نکردی 

برای سقط دلیل دارم چون وضع مالی افتضاح ،شوهرش زندانی و معتاد وحشتناک ،بابای دختره هم نداره و بزور شکم اینا و سیر میکنه 

اون سه تا بچش هم پشت سرهم 

خلاصه گفت تاالان یه سونوگرافی نرفتم ولی  تکوناش و حس میکنم 😞

بهم گفت کسی و میشناسی این و بهش بدم 😭😭

توی این چندروزه خیلی اعصابم خورده و ناراحتم برای بچه 

همش دعا میکنم یکی بیاد و بچه و از این منجلاب نجات بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببره بده بهزیستی ازش میگیزن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

حیف خانمه نزدیکم نیست بچه رو ازش میبردم بشرط اینکه نیاد دنبالش

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

اصلا بی خیاله دلم کباب میشه بچهاش و میبینم

هوف دنیا پره از این آدمایه بیخیال

اونایی که میگن بچه روزی میاره کجان؟؟؟

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔