2777
2789
عنوان

ینی سرنوشت و بچهام من چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 76 پست
اخه چ قتلی؟؟ اون الان از همه جا بی خبره معلوم نیس قلب داره یا ن وقتی در اینده ممکنه هزار بار بمیره ...

گلم چقد راحت از نابودی یه بچه حرف میزنی  وقتی اون بالایی خاسته بیاد تو اون دنیا ماها کی باشیم در مورد کشتنش حرف بزنیم درسته باید رعایت میکرد ک نکرد الان نمیشه کاری کرد ینی میشه ولی اون دنیا همین  بچه بی جون شاکی میشه  اگه این دنیا شاکی بشه مادرش میگه خاست خدا بوده نمیتونستم بکشمت که

عزیزم❤️‍ امیدوارم سریع تر بهتر بشه شرایطت بچتو نگه میداری یا ن؟ 

مرسی عزیزم .اره دلم نمیاد خودمو نجات بدم و اونو بندازم تو اتیش .شوهرم وضع مالیش خیلی خیلی خوبه ماشینشو توقیف کردم برده قایم کرده نمیتونم مزایده بزارم پولاشم همه رو حواله کرده به حساب بقیه اگ میتونستم مهریمو بگیرم مشکل مالی حداقل نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فقط با این جمله که خدا خواسته دارم خودمو گول میزنم

بچتو نگه دار گوش نکن ب بعضیا ک میگن بنداز بچت ک بزرگ شد اگه گف چرا منو ننداختی بگو کی جگرگوششو میکشه ک من بکشم بگو خودت پدریا مادر شدی میتونی یه تکه از وجودتو از بین ببری 

تمام حرفات درسته.ولی من میگم آخه ایقدر کم عقلی چرااااا.داشته طلاق می گرفته تازه زایمان کرده یهو حامل ...

عزیزم زیاد عصبی میشی از تایپیک من میتونی بری بیرون تو هر تایپیکت حداقل ۳ بار بی عقل و بی مخ به من گفتی .شما که انقدر ادعا داری چطور نمیدونی که نباید از این کلمات انقدر راحت استفاده کنی

گلم چقد راحت از نابودی یه بچه حرف میزنی  وقتی اون بالایی خاسته بیاد تو اون دنیا ماها کی باشیم د ...

اگه رابطه ای نبود بچه ای ب وجود میومد؟؟؟ 

اینا با هم بودن و بچه ساختن همینجوری بچه نیومده ک 

اتفاقا باید منطقی فکر کنیم و بگیم خب من ی همچین شرایطی دارم و سقط کردن الان ب نفع بچمه ن ده ساله دیگمو خبر دارم ن ی ساعت دارم الانو میبینم وقتی الان ی بچه دارم ک ایندش نا معلومه چرا یکی دیگه ام بیارم تا اونم زجر بکشه

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم
نمیتونم ی لحطه تصور کنم که بچه اولمو نداشتم نمیدونم از مهر مادریه یا عادت ولی خودمم ناراحت میشم که ح ...

میفهمم ولی دیگه ازاین حرفا گذشته فکر کن اگ جداشی میتونی همه جوره بچهارو ساپورت کنی کمبود نداشته باشن؟ اگ بمونی اطمینان میدی ک اون بچه توی جنگ روانی خانواده بزرگ نشه و یکی مث من نشه؟! اینجا نپرس اینجا بجای اینکه جواب تورو بدن باهمدیگه دعوا میکنن مشاوره برو

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مرسی عزیزم .اره دلم نمیاد خودمو نجات بدم و اونو بندازم تو اتیش .شوهرم وضع مالیش خیلی خیلی خوبه ماشین ...

خب خودت صلاحتو بهتر میدونی

ولی حتما تمام سعیتو بکن مهریتو بگیری

موفق باشی❤️‍🩹

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم
اهاا ینی ب نظر شما قتل کنه اگه ب حرف شما گوش کنه اون دنیا جوابگو هستین   اسی گوش نکن ب این ...

الله فعلا باید به بچه های کار تو خیابون 

و گشنه های افریقایی رسیدگی کنه

تایم واسه بچه اسی نداره

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
الله فعلا باید به بچه های کار تو خیابون  و گشنه های افریقایی رسیدگی کنه تایم واسه بچه اسی ندا ...

اگه قرار باشه همه یکسان باشن دیگه اینجا بهشت بود خدا اونارو فقیر افریده که یکی مثلا تو ک سیره ببینه و خدارو شکر کنه ک جاشون نیستی  خدا اونارو فقیر افریده ک خدا ببینه کی  انسانیت داره کمکشون کنه ثوابی جم کنه اگه فقط دوتا کشور دست ب دست هم میدادن گشنه های افریقارو جم کنن میتونستن سیرشون کنن ولی نمیکنن چون مال دنیا عشق دنیا کورشون کرده نبینن  چشامونو باز بسته کنیم میبیبنم تو گور هستیم زیر خاک  اونایی ک ندارنو شاکرن اون دنیا دارن  ماهایی ک داریمو شکر نمیکنیم تو گمراهی هستیم  کسی خودشو زده بخاب هر چی بگیم بیدار نمیشه 

اگه رابطه ای وجود نداشت هبچوقت بچه ای ب وجود نمیومد پس لطفا این خدا افریده و رو تموم کنید اون بچه با ...

لطفاً چرت و پرت نگید 

همین رابطه رو اگه خدا نخواهد تهش بچه نمیشه 

اصلا خودت خدا تعیین کرده که ته رابطه بچه بشه 

اسی به اینده امیدوار باشید

من تحصیلاتتون رو نمیدونم تاپیکهای قبلی تم نمی خونم

اینکه علت طلاق هم چی هست به خودتون ربط داره 

ولی به نظر من با همه سختی نباید بچه رو سقط کنی دوسه سال اول سخته ولی خانواده سه نفره خیلی میتونن خوشبختر باشن حامی هم باشن در اینده

اگر امکان شاغل شدن و کسب درامد داری 

یا اگر بتونی از شوهرت نفقه بچه هاتو بگیری میتونی زندگی خوبی شروع کنی 

الان چون شما به خودت حق انتخاب میدی در مورد بچه دو دلی 

یک همسایه داشتیم 

دخترش ازدواج کرد تهران خودشونم قم بودن 

چند وقت یه بار دامادشون دخترشو میاورد قم 

دخترش یک بچه یک سال و نیم داشت که شیربه شیر حامله شده بوددوباره باردار شد زندگی خیلی خوبی داشتن یک روز دوباره دختره با شوهرش امد قم به خانواده سربزنه که حالش بد شد بستریش کردن شوهره چون کار داشت مجبور شد برگرده تهران تنهایی خانمم چند روز بمونه بیمارستان 

تو راه شوهره تصادف میکنه میمیره 

این خانم چون بچه ها یادگار شوهرش بود با عشق به دنیااورد بچه رو یک بارم به سقط فکر نکرد

بچه اونم داره بی پدری میکشه 

بی پولی میکشه حتی خانواده شوهرش حقشون رو از ارث گرفتن امده زیر زمین مادرش زندگی میکنه به امید اینکه بچه ها بزرگ بشن و خوشبخت 

شما چرا فکر میکنید بچه هاتون قراره بدبخت بشن اینقدر فرزند که پدرشون رو از دست دادن ولی موفقن

شما باید قوی باشی 

ببخشید طولانی شد

اسی به اینده امیدوار باشید من تحصیلاتتون رو نمیدونم تاپیکهای قبلی تم نمی خونم اینکه علت طلاق هم چی ...

مرسی عزیزم از جملات زیبات.تفقه رو شکایت کردم اخر ماه تاریخ دادگاهمه .ماشینشن توقیفه فقط باید جاشو پیدا کنم که ببرم پارکینگ مشکل مسکن ندارم برای استقلال فقط خرج روزمره بچها بهم استرس میده با اینکه خانوادم کمکم میکنن ولی دلم میسوزه من تنها رفتم و ۳ نفره برگشتتم همینطور حس عجیبی که تو این مدت نسبت به این بچه گرفتم خیلی خیلی داره اذیتم میکنه درسته بارداریم اشتباه بود خودمم میدونم درسته زندگیای بد تهش ملومه ولی واقعا تو زندگی های بد ادما پیش نمیاد که حتی یکی دو بار هم رابطه داشته باشن من ی ماهی هست که خونه پدرمم ینی بوده کسی که تو ۶ ماه بعد زایمان حتی به تعداد انگشت شمار هم با همسرش رابطه ای نداشته باشه هرچند زندگی بد و مزخرفی بوده باشه هرچند تنفر ولی وقتی بخاطر ی دلایلی چندین ماه ی جا زندگی میکنی پس اصل قضیه انکارش سخته ولی راه جلوگیریش و خودمم جا خوردم که چطور اینطور شد با اینکه شاید خیلیا باورشون نشه من تا ماه قبل هر ماه تو تاریخ مقررم پری میشدم 

مرسی عزیزم از جملات زیبات.تفقه رو شکایت کردم اخر ماه تاریخ دادگاهمه .ماشینشن توقیفه فقط باید جاشو پی ...

ان شالله عاقبت خودت و بچه هات بخیر باشه .

شوهرتم خدا هدایتش کنه حداقل در اینده برای بچه هات پدر خوبی باشه 

برای بچه ات هم خوشحالم حداقل یه خواهر یا برادر خواهد داشت که مونس تنهایی هم هستن

باردار شدن شما ربطی به کسی نداره 

زن دایی خودم ماماست خواهرش پزشک زنان تو سن 45 سالگی با اینکه قرص میخورد باردار شد دامادم داشت 

شما هم تا زمانی که طلاق نگرفتی بلاخره یک وظایفی نسبت به شوهرت داشتی یا مجبوری اطلاعت کنی که. دعوا نشه

من با اینکه مجردم اینهایی که میان سرزنش میکنند  را نمیفهمم

الان دور از جون اگر شوهر شما فوت کرده بود همه مبگفتن نگهدار یادگارشه

شما فقط میتونی خودت به بچه هات کمک کنی 

اگه قرار باشه همه یکسان باشن دیگه اینجا بهشت بود خدا اونارو فقیر افریده که یکی مثلا تو ک سیره ببینه ...

خدایی که تو توصیفش کردی خدای ظالمیه

خدایی ک من میشناسم خیلی خیلی مهربونه

همچین چیزایی ک میگی نیس

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤