2777
2789
عنوان

داغونم

104 بازدید | 13 پست

من دوساله که از خدا میخوام این سلامتی عقل و فکری رو بهم بده خدا شاهده انقدر از این بابت زجر میکشم که هیچ جا نمیرم هیچ کاری نمیکنم چون اصلا انگار فکر من قفل شده ضریب هوشیم خیلی خیلی پایینه هر کی هرچی بهم میگه نمیفهمم چیمیگه مثلا میگه فلانی برو اون کارو انجام بده من یکی اینکه خیلی استرس میگیرم دو اینکه خیلی گیج و منگ میزنم اون کارو خراب میکنم هیچ کاری بلد نیستم اصلا فکر ندارم نمیدونم من برا چی خلق شدم وقتی مثل یک حیوان زندگی میکنم بار ها شده پدر و مادرم گفتن برو فلان جا کار کن من نرفتم بخاطر ضریب هوشیم چون انقدر خنگم که هیچ کاری رو اگرم بلد باشم درست نمیتونم انجام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا برو سر کار کم کم یاد میگیری کار کردن بیشتر مهارت میخاد ضریب هوشی اگه پایین باشه دبگران هم متوجه ...

من تنها دلیل اینکه نتونستم برم همینه چون منه خاک بر سر نمیدونم برا چی خلق شدم

با بچها موافقم املات که خوبه جمله بندیتم عالیه و منظورتو درست رسوندی ببین تو ضریب هوشیت پایین نیست مشکلت اعتماد به نفسه که خیلیاموننننن در گیر همینیم از بس ک اعتماد ب نفس نداریم

با بچها موافقم املات که خوبه جمله بندیتم عالیه و منظورتو درست رسوندی ببین تو ضریب هوشیت پایین نیست م ...

من با هرکسی فرق دارم من تنها دلیل اینکه اعتماد به نفس ندارم و نمیرم تو جامعه همینه چون از نفهمی نمیتونم جایی باشم

من با هرکسی فرق دارم من تنها دلیل اینکه اعتماد به نفس ندارم و نمیرم تو جامعه همینه چون از نفهمی نمیت ...

عه این حرفا چیه داری ب خودت میگی عزیزم تو بهترینی فقط باور نداری بخدا ادمایی تو زندگیم دیدم که هیچی نداشتن به جز اعتماد به نفس ن قیافه ن عقل ن پول ولی از بس با اعتماد ب نفس ارزش خودشونو بالا بردن ک هما قبولشون دارن توهم فقط واسه خودت ارزش قائل نیستی خودتو دوسنداری البته منم درگیر همین بی اعتماد ب نفسیم جور دیگش ک باعث میشه تو جامعه نرم کیایی بودن بدتر از من عین خیالشونم نیس

شايد حواست پرته اين دليل نميشه كه هوشت ضعيف باشه اينجا يه كاربرايي ميبينم حرف زدنشونو بلد نيستن ف ...

ببینید من اینو نگفتم که شماها از من تعریف کنید چون پنج ساله اژ بچگی مشکلم اینه

عه این حرفا چیه داری ب خودت میگی عزیزم تو بهترینی فقط باور نداری بخدا ادمایی تو زندگیم دیدم که هیچی ...

من پدرمم استرسیه بدتر از من ولی چطور اون میتونه خوب فکر کنه من نمیتونم